Τετάρτη, 18 Μαΐου 2005

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τις έχω ζήσει από κοντά για τουλάχιστον 8 συναπτά έτη.Ήθελα κάποτε να γράψω και βιβλίο, αλλά βαριέμαι.Σε μία κρίση επαγγελματικής ταυτότητας, που ευτυχώς πέρασε, ως «σύμβουλος ομορφιάς» μη χέσω, τις έφαγα στην μάπα.
Αλλά με έτρωγε το χέρι μου και να που τώρα κάπου θα τα πω. Επιγραμματικά βέβαια, γιατί πάλι βαριέμαι αλλά θα λάβετε την κεντρική ιδέα. Λοιπόν δεν κωλώνουν πουθενά, ούτε και στο οικονομικό, μην σας παραμυθιάζουν ευγενικοί σύζυγοι και υπομονετικοί γκόμενοι. Θα σας την τζουρνέψουν την πιστωτικούλα, θα σας πουν και πέντε δέκα ψεματάκια και θα πάνε να τις παραμυθιάσουν. Και θα τα πιστέψουν όλα. Ότι τα παραφινόλουτρα (που από διάφανα έχουν γίνει πράσινα από τις πολλές χρήσεις) πρέπει να είναι σκουρόχρωμα γιατί έχουν εκχυλίσματα φυκιών. Ότι σε δέκα μέρες χάνονται 30 κιλά (λίγο ακριβούτσικο αλλά αξίζει) αλλά φταίνε αυτές που το παράχεσαν με τις τσίχλες.
Η ευπιστία ποτέ δεν με πείραξε (αντιθέτως μου γέμισε την τσέπη που΄χα και αφραγκιές) αλλά με ενοχλεί πολύ η βλακεία . Σε κρίσεις συνείδησης οι μέντορες επέμεναν «πάρτης τα, θα πάει ούτως ή άλλως και θα τα δώσει αλλού» και ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ. Αλλά δεν ήμουν εγώ έτσι. Το χιούμορ γρήγορα τελείωσε και όπως καταλάβατε, βαρέθηκα πάλι. Αλλά μου ΄χουν μείνει μικρά μικρά περιστατικά που ακόμα ψοφάω στα γέλια.
Εν καιρώ φίλοι μου...(βαριέμαι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου