Σάββατο, 18 Ιουνίου 2005

ΠΕΝΙΑ ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και άμεσης ανάγκης ο οικονομικός μου σύμβουλος θα πρέπει να σας ανακοινώσει τα κάτωθι :

- Από την σημερινήν ημέραν και ώραν όγδοοη πρωινή όποιος εκ των εντιμοτάτων φίλων αποφασίσει να εκθέσει την άποψίν του σε τούτο το βλογ, αμέσως μετά τον χαρακτηριστικόν ήχον κλικ στο εδάφιον κόμεντς θα χρεώνεται αυτόματα από την τηλεφωνικήν υπηρεσίαν του 0,50 ευρώ συν φπα. (αι πιστωτικαί κάρται κρίνονται μη δεκταί – για μαλάκα με περάσατε; - ισχυρίζεται η κάτοχος.)

- Το αυτόν ισχύει και για όποιον θα έχει την φαεινήν ιδέαν του μεταβλόγκιν στο δικό του βλογκ, αγγλιστί blog.

- Οι κύριοι κύριοι ανεγκέφαλοι που θα μετάσχουν σε συζητήσεις του παρόντος βλογ θα χρεώνονται 0,50 ευρώ παραπάνω διότι έτσι γουστάρει η κάτοχος τουτουνού του βλογκ (Δεν θα κατονομαστούν αλλά θα το εννοήσουν έπειτα από τον λογαριασμό που θα δεχθούν).

- Τα αγαπητά σάιτ της ανάδειξης των ημερήσιων θεματολογιών των βλόγκερς θα χρεώνονται 500,00 ευρώ δια την ανάρτισίν τούτου του βλογ σε αυτά, «διότι άλλα αρχίδια που τα γράφουν και πληρώνονται είναι καλύτεροι;» θεωρεί η κάτοχος τουτουνού του βλογκ.

- Οι εντιμότατοι κύριοι που έχουν ήδη προσθέσει σχόλια σε τούτον τον χώρον παρακαλούνται όπως προσέλθουν εις το ταμείον.

- Η όλη ευρεσιτεχνίαν αυτής της ιδέας ανήκει μόνον στην κα Ψιλικατζού και όποιος θελήσει να ακολουθήσει θα υπακούσει στο εντιμότατο σύστημα της πυραμίδος. Το ποσοστό της θα ανέρχεται σε 85 τοις εκατό συν πάντα φπα.

Χάρηκα που σας εγνώρισα και δια την αποφυγήν ελλιπούς κατανόησης η κάτοχος του βλογκ εκρασάρισεν. Εάν τούτο το βήμα δεν αποβεί καρποφόρον η κάτοχος θα προβεί σε εκπόρνευσιν (των ιδεών της).

3 σχόλια:

 1. Τελευταια προσφορα 0,40 EUR, ουτε δραχμη παραπανω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δε βγαίνω φιλαράκι , δεν βγαίνω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μήπως εργάζεσαι για το υπουργείο οικονομίας;;;

  Υ.Γ.: ψιιιτ, βάλε και ΑΕΠΙ, ΑΕΠΙ λέμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή