Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2005

Η ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ

Η Άννα είναι μία όμορφη κοπέλα. Παντρεύτηκε τον Νίκο νωρίς και απέκτησε δύο κούκλες σαν κι αυτήν. Τον άντρα της δεν πρόλαβε να τον γνωρίσει καλά. Καθότι έγκυος, έστησαν γρήγορα γρήγορα το σπιτικό τους και τσουπ, να τα μωράκια. Άρχισαν να γνωρίζονται στην πορεία και δεν ήταν η καλύτερη δυνατή γνωριμία θα μπορούσες να πεις.

Πολλές οι δυσκολίες, τα δίδυμα απαιτητικά και το οικονομικό, εμπόδιο. Την γνωριμία τους διέκοψε γρήγορα ένα μικρό σατανικό κουτάκι πάνω στο γραφείο. Το κουτάκι αυτό είχε και αδελφάκια. Δύο τρία μικρότερα που συνδέονταν με γκρι καλώδιο και μία μεγάλη αδελφή, την οθόνη. Η οικογένεια ξαφνικά έγινε πολύ μεγάλη. Και οι δύο ήθελαν μία θέση απέναντι στο κουτάκι. Υπερίσχυσε το ισχυρό φύλλο.

Έκτοτε η Άννα δεν τον ξανάδε. Ούτε και τα δίδυμα. Εκείνος ζούσε μία δεύτερη ζωή μέσα από την μεγάλη αδελφή, την οθόνη. Τον θυμούνταν μόνο όταν χρειαζόταν να πληρώσουν τον λογαριασμό της πιστωτικής. Και χώρισαν πριν γνωριστούν. Έφταιγε το σατανικό κουτί, πιστεύει ακόμα.

Τώρα ο καθένας έχει το δικό του σατανικό κουτάκι σε χωριστά σπίτια.

Η Άννα μου ΄πε πως ερωτεύτηκε έναν πολύ καλό κύριο που γνώρισε μέσα από την οθόνη. Ταιριάζουν σε όλα και είναι και εκείνος μόνος αλλά δεν έχουν λόγο να βρεθούν.

Νίκο τον λένε θαρρώ.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλό και επίκαιρο..Ωρες περνάμε μπροστά από την οθόνη, την έχουμε κάνει τρόπο επικοινωνίας..στη σκληρή εποχή που ζούμε..αντί να μιλάμε

    http://www.blogs.gr/dailymadness

    ΑπάντησηΔιαγραφή