Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2005

I.T. TRIBUTE

Πέρασα μία Οδύσσεια τις τελευταίες μέρες που με έκανε να αναθεωρήσω. Έκανα format στο pc μου (όχι εγώ βέβαια), γιατί πριν είχε χαλάσει το windows explorer ενώ ήμουν φίσκα στους ιούς (έμαθα τί ακριβώς κάνει το windows explorer – δια της απώλειας, και έμαθα να μην ξανακατεβάσω παιχνιδάκια της εποχής μου από το ίντερνετ- πάει η συλλογή μου).

Για να γίνει αυτό, χωρίς cd player (είχε χαλάσει), μου έφεραν dvd writer για να γράψω όλα μου τα αρχεία και δεν δούλευε – και φανταστείτε πώς έγινε το install χωρίς windows explorer. Μετέφερα λοιπόν τον σκληρό μου αλλού για μου γράψουν τα αρχεία. Μετά το format, χάλασε η κάρτα ήχου, δεν είχα internet, και πώς στο διάολο παίρνει ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς cd player και πώς στο διάολο περνάς τους drivers (μάλλον έτσι λέγονται) της κάρτας γραφικών χωρίς cd player (γιατί αυτό που χρησιμοποίησα στο format το είχαν πάρει). Ήμουν μία ολόκληρη μέρα χωρίς κάρτα γραφικών (κυριολεκτικά ξεστραβώθηκα) και με ένα ανάπηρο μηχάνημα.

Όσα περιέγραψα, ήταν προφανώς μόνο αυτά που πήρα πρέφα.

Τώρα όλα οκ.

Λοιπόν, ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους IT. Σας ορκίζομαι δεν θα σας ξαναπώ ET. Έχετε απείρως περισσότερη υπομονή απ΄ότι χρειάζεται και μου είστε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ.

Επίσης, δεν θα ξαναθεωρήσω τα λεφτά του μπαμπά στην Αγγλία πεταμένα.

( Αδελφούλη, σ΄αγαπάω).

3 σχόλια:

  1. Πώς έγινε το install χωρίς windows explorer;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσω του dos ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων με εντολές.Έγραφε μία ώρα ο μικρός. Εγώ μόνο το dir αναγνώρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή