Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2005

ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΑ

Σήμερα, αποφάσισα να φτιάξω τον δικό μου εχθρό. Μία καινούργια συνομωσιολογία με επιχειρήματα ισάξια των υπολοίπων. Άντε, γιατί βαρέθηκα, όλο τα ίδια και τα ίδια. Όλο οι Εβραίοι, οι Αμερικάνοι, οι Δρακονιανοί, οι gay. Είναι πολύ της μόδας ο ρατσισμός-συνομωσιολογίες και τελευταία έχω ξεφύγει κατά πολύ απ΄την μόδα. Πού ξέρεις, μπορεί να βρω και οπαδούς. Μπορεί να με στηρίξουν όλων των ειδών οι επιστήμονες και να γίνω καλύτερη από τον Έριχ Φον Ντάινικεν. Άκου, οι Σουμμέριοι. Καλά, πού πήγε και τους σκέφτηκε... Αλλά πουλάει τουλάχιστον πολύ. Και πήγε και τους μπέρδεψε με ότι αρχαίο υπάρχει σε όλη τη γη, κάτι σαν τους Μάγια ένα πράγμα. Μάλλον τους έχει μπερδέψει κι αυτούς στο κόλπο.Έτσι, πλέον είναι ένας σεβαστός μελετητής. Εγώ, ποτέ δεν ήμουν μελετήτρια, αλλά ένα δαιμονικό μυαλό, το έχω, πώς να το κάνουμε.

Λοιπόν, πρέπει να βρούμε τους κανόνες. Μία καλή συνομωσιολογία, περιέχει ρατσισμό και εχθρούς. Παίρνεις μια ομάδα ανθρώπων-όποια σου κάτσει-με ένα κοινό. Μπορεί να είναι η θρησκεία, μπορεί η χώρα, μπορεί η οικονομική δύναμη, μπορεί ο κοινός ενδυματολογικός κώδικας. Δεν έχει καμμία σημασία. Επικεντρώνεσαι στα κοινά χαρακτηριστικά τους και τα συνδέεις με την αρχαιότητα, για να δώσεις κύρος. Όποια να ΄ναι, αν δεν ξέρεις πολύ καλά τα αρχαιολογικά. Βέβαια, μπορείς πάντα να φτιάξεις δικά σου αρχαιολογικά. Μέχρι ελικόπτερα σε πυραμίδες έχουν φτιάξει οι αντιπυραμιδολόγοι.

Έπειτα, δημιουργείς τους προυπάρχοντες (απλά, δεν το ήξεραν) εχθρούς της και τους δίνεις λόγους. Πατάς στο μίσος, την φαντασία και την ζήλια τους και βρίσκεις για πάρτη τους κι άλλους λόγους. Θα είναι άλλωστε οι πρώτοι σου οπαδοί. Μετά σκαρφίζεσαι μυστικές συναντήσεις, μυστικούς αρχηγούς και τοποθεσίες-όπου γουστάρεις- για αρχηγεία (γαμώτο, τον Όλυμπο τον πήρε η Ομάδα έψιλον, κρίμα και τον ήθελα εγώ. Τέλος πάντων, κάτι θα βρω).

Το βασικότερο όλων, είναι να τους μπλέξεις με όλα τα κακά του πλανήτη. Να τους κατηγορήσεις ανοικτά για τα κλιματολογικά, για τους πολέμους, για την άχρηστη ζωή που ζεις, γι΄αυτά που θεωρείς ότι απολαμβάνουν περισσότερο από σένα. Πρέπει όμως, λιγάκι να κουραστείς. Πρέπει να γράφεις βιβλία, να έχεις κονέ με τον Λιακό, να ανεβάσεις κάνα δυο σάιτ , κάνα μπλόγκ, να πεις κάνα δυο τάχα μου μυστικά, σε κάνα μέλος του Esoterica.

Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ότι κενά έχει η θεωρία σου, ως δια μαγείας θα καλυφθούν από άλλους, πιό επιστήμονες, πιο διαβασμένους. Και θα σε έχουν θεό. Από κείνη τη στιγμή και μετά, είσαι ο ανοιχτομάτης που πολεμά το Κακό. Δεν έχεις να κάνεις πολλά πράγματα μετά. Αν βέβαια, θέλεις κι άλλα λεφτά, φτιάξε κι άλλη μια ή βρες το μεγάλο μυστικό όλων των αιώνων που να σε επιβεβαιώνει. Οι φωτογραφίες απ΄τον Άρη, ίσως σε βοηθήσουν.

Πάρτε να ΄χετε λοιπόν:

ΟΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΙ

Όσοι δεν το ΄χετε καταλάβει ακόμη, είναι μία ειδική γενιά ανθρώπων, που απ΄την στιγμή που γεννήθηκαν, είναι δυσκοίλιοι. Και δεν μιλώ για τους παροδικά δυσκοίλιους, μιλώ για αυτούς που το εικοστό τρίτο τους χρωμόσωμα έχει σχήμα τρόμπας και δίνει το χαρακτηριστικό της αιώνιας δυσκοιλιότητας γι΄αυτή τη μυστική φυλή. Ο νομπελίστας γιατρός Χέστε Φον Κωλοσούρτ βρήκε πριν μερικούς μήνες αυτό το χρωμόσωμα και μας προειδοποιεί για την σίγουρη επικράτησή τους στην γη.

Σε κάποια έγγραφα θαμμένα πίσω απ΄τον αρχαίο Μολοσσό της Γάδου, κάτω απ΄την ουρά του, περιγράφεται διεξοδικά το απάνθρωπο της φυλής τους, όπως ακριβώς και στα ημερολόγια των Μάγια. Προέρχονται από την εξωγήινη φυλή των άκωλων σαυροειδών και μοναδικός σκοπός τους να μας χέσουν αλύπητα.

Το αρχηγείο τους βρίσκεται μέσα στον Παρθενώνα (πανέξυπνο, ε; - φάτε τη σκόνη μου εψιλονάδες) και οι αρχηγοί τους ονομάζονται ομάδα Κάπα (εκ του αρχαίου λήμματος κώλος). Είναι όλοι τους εξώφθαλμοι (λόγω του σφιξίματος) και ο σκοπός τους να πάρουν υπό την κατοχή τους, τους ελαιώνες της Κρήτης και με το πολύτιμο λάδι να χέσουν τον κόσμο.

Από τις πρόσφατες φωτογραφίες στον Άρη, μπορείτε εύκολα να δείτε καλοσχηματισμένες κουράδες, απ΄την προιστορική κυριαρχία τους, στους ελαιώνες του Άρη.

Ο πασίγνωστος Γάλλος αστροφυσικός Αλλού ντ΄Αλλού το είπε καθαρά : «ο Άρης, πήγε από χοντρό χέσιμο».

Έριχ Φον Ψιλικατζού

30 σχόλια:

 1. Κοπέλα μου, τι διάολο πίνεις
  στο μαγαζί όταν λείπω;
  Τα λυγμένα τα επιστρέφουμε είπαμε!

  Εκτός και αν σε έχει πιάσει κόψιμο πάλι!
  :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ε βέβαια, πού να καταλάβεις εσύ από σοβαρές επιστημονικές μελέτες!!!
  :p

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πρέπει όμως να το τροποποιήσεις έτσι ώστε να μπορείς να βγάλεις λεφτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θα βάλω κάνα hint στο esoterica. Μην φοβάσαι, όπου να΄ναι θα γίνω κωλοεκατομμυριούχος ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. "Του κώλου τα ενιάμερα"
  Η θεωρία μου, επιβεβαιώνεται, με αυτή τη σοφή λαική ρήση, που προήρθε απ΄τα βάθη της αρχαιότητος, απ΄την άπληστη (και άπλυτη) φυλή των δυσκοίλιων.

  Ευχαριστώ μωρό μου, που συμβάλλεις στην επιστημονική γνώση (καλά άμα πλουτίσω, την έχεις κάνει για τον Άρη) :))))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Χαίρομαι, που άνοιξε αυτή η κουβέντα και βρίσκω επιτέλους ανθρώπους που γνωρίζουν αυτό το θέμα και έχουν το θάρρος να το δημοσιοποιήσουν.

  Μου κάνει όμως εντύπωση που δεν αναφέρεις την παγκόσμια συνομωσία για την εξάπλωση του τσαγιού ως υγιεινό ποτό. Τη στιγμή που είναι γνωστό ότι το συγκεκριμενο ρόφημα προκαλεί συμπτώματα δυσκοιλιότητας. Και είναι νομίζω πασιφανές, ότι αποτελεί το μυστικό τους όπλο για την μετάλλαξη του ανθρώπινου γένους, την αύξηση του αριθμού τους και τελικά την επικράτηση τους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ευχαριστώ Καραφλέ. Θα σου στείλω στα ξένα κλύσμα γλυκερίνης, για να προστατευθείς. Αλλά ξέρεις ότι εμείς οι Έλληνες δεν πολυχαμπαριάζουμε. Έχουμε αυτό το περίεργο γονίδιο. Υπομονή μέχρι το 2012 και θα χεστούνε απάνω τους ;)

  Καλτσόβρακε, τώρα που το ΄ταξες, μην τολμήσεις και έρθεις χωρίς παστέλι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πολύ καλά τα λέτε. Αυτά τα ληγμένα μην τα δώσετε τα αγοράζω όσο-όσο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ευχαριστώ Constantina για το κλύσμα, αλλά δε χρειάζεται. Όπως ξέρεις, εδώ βρίσκομαι στο κύριο εργαστήριο παρατήρησης πειραμάτων με τσάι. Για να ανταπεξέλθουμε λοιπόν είμαστε προετοιμασμένοι! Και ευτυχώς πέρα από τα γονίδια, βοηθούν και οι Πακιστανοί, οι οποίοι έχουν αναπτύξει ένα πολύ ισχυρό όπλο...

  Αρνίσιο kembab...

  Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την αντιστασιακή οργάνωση της Αγγλίας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. αν περισεύει κανένα από τα ληγμένα μη με ξεχάσεις¨:))όχι όλα στον καλτσόβρακο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Εντάξει, εντάξει αν θεωρείτε ότι ΕΓΩ παίρνω ληγμένα, απλά έχετε κολλήσει στα μπλογκ και δεν βλέπετε τί γίνεται στο υπόλοιπο internet. Για την ιστορία, καφεδάκι πίνω μόνο γαμώτο! ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. βρε κούκλα μου βάλε κι εσυ κανένα λινκ να καταλάβουμε κι εμείς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. www.esoterica.gr Μπες στα forums και μετά όπου γουστάρεις, με μία μικρή προτίμηση στην κατηγορία παράξενο. Μάλλον μετά θα σε πειράξει κι εσένα ο καφές :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. esoterica.gr? είσαι σίγουρη πως πίνεις μόνο καφέ? :)))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. έχω μια φίλη συκοίλια, και διάβασε σε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ βιβλίο γιατού του '60 οτι οι δυσκοίλιε γυναίκες είναι μίζερεσ κακέσ νοικοκυρές και αντιερωτικές και τισ παρότρυνε να μην παντρεύονται. βρες το βιβλίο και πάρε ιδέες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Marilina:
  ΔΙΑΜΑΝΤΙ! Συγκλονιστικό ντοκουμέντο κυρίες και κύριοι...

  Ωχ, αρχίζω και λιακοφέρνω... Ρε παιδιά, μεταδοτικό είναι;!

  :-)))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Αανφερω στιχομυθια που ελαβε χωρα σε καναλι της Θεσσαλονικης. Παρουσιαστης ο συνομοσιολογος Ανεστης Κεραμυδας:

  -Γεια σας κ. Κεραμυδα
  -Γεια σου αγαπητε συνέλληνα
  -Παρατηρησα κατι και θελω να σας ρωτησω για αυτο... Γιατι ολες οι ηπειροι της γης εκτος της Ευρωπης αρχιζουν απο το γραμμα Α [ασχετα που ειναι Ωκεανια και οχι Αυστραλια, αλλα το δεχομαστε για λογους ευκολιας], και μονο η Ευρωπη αρχιζει απο Ε; Εψιλον, Ευρωπη, Ελλας!!! Ειναι τυχαιο κ. Κεραμυδα;
  -Οχι βεβαια. Ουτε επισης ειναι τυχαιο οτι στην θεικη αρχαια ελληνικη απο εψιλον αρχιζει το ευ, δηλαδη το ωραιο, ενω απο α αρχιζει και η ελληνικη λεξη ΑΧΡΗΣΤΟΣ!!!

  [κοιτα ρε συνειρμο που εκανε το παλικαρι... Ο ιδιος μας εχει πει οτι η Ελλαδα εχει τοσο θεικο ηλιο απο ολες τις χωρες, επειδη οταν τραβηχτηκαν τα νερα απο τους παγετωνες η πρωτη ηλιαχτιδα φωτος επεσε εδω...!!! Κι εχει το θρασος να λεει οτι ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο!!!]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. mn8 έλιωσα στο γέλιο, να'σαι καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Νά ΄στε καλά ρε παιδιά!

  mn8, o Κεραμυδάς δεν είναι αυτός που ΄φαγε την κεραμίδα με την κοίλη γη; Αν είναι αυτός, τότε ο τύπος είναι κατούρημα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Απίθανο!!!
  Και ο συνειρμός του Κεραμυδά!

  Ακόμη γελάω.
  Εμπρός στο δρόμο που άνοιξε ο Βελόπουλος κι ο Λιακό!

  Πάω να γραφτώ στο esoterica!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Κων/να, δεν ξερω αν λεει για την κοιλη γη και τα σχετικα, παντως το παλικαρι ειναι απαιχτο... Ο Λιακοπουλος και ο Βελοπουλος ειναι παναγιτσες μπροστα του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ωραία σαυρόμορφο κτήνος, πες αμέσως τι έκανες στην Κωνσταντίνα!

  Μα καλά για τόσο μαλάκες μας είχες, πίστευες ότι δε θα καταλαβαίναμε το βρωμερό σου κόλπο; Προφανώς αυτό πίστευες εβραιομογγολότουρκε εξωγήινε. Αλλά δεν υπολόγισες μια μικρή λεπτομέρεια: την προβλεπτικότητα της Ελ-ληνικής Γλώσσας.

  Η Κωνσταντίνα δε θα προσπαθούσε ποτέ να ρίξει ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ γιατί η Κωνσταντίνα όπως κάθε Έλ-λην δεν αγνοεί ότι

  ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΣ = ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ = 1922

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ρε jim, πες μου οτι κάθησες και μέτρησες όλα αυτά; Θα τρελλαθώ!
  :))

  Τεστ: Δεν πιστεύω να μην πήγες τουαλέτα σήμερα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Δεν τα μέτρησα, χρησιμοποίησα το πρόγραμμα του Νούλη[*] και το αριθμολεξικό του Pericallos Project. Ουσιαστικά υπολόγισα το ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ=1922 και το ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΣ=δε θυμάμαι και μετά έψαξα για λέξη που να ισούται με ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ - ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΣ.

  Επίσης (μόλις το πρόσεξα): 1922 = έτος μικρασιατικής καταστροφής που σημαίνει ότι οι προκλητικοί δυσκοίλιοι Έλληνες πατριώτες προκάλεσαν τη Μικρασιατική Καταστροφή.

  [*] είμαι μια ευτυχισμένη νοικοκυρά που χρησιμοποιεί προγράμματα NGSoftware και δεν τα αλλάζει με τίποτα. 29 ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και μηχανικοί Η/Υ συνιστούν NGSoftware. Αυτοί ξέρουν.
  (αμάρτησα για το φίλο μου)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Εχεις δίκιο jim, τοσο καιρό ο μαλάκας χρησιμοποιούσα Skip.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανέβηκα πολύ ψηλά στην κορυφή και περίμενα την άυλη εικόνα του μελλόντος,ήρθε και με τύλιξε δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε απο τότε.Μετά κατάλαβα ότι είχα περάσει ένα μήνα εκεί κρυμμένος απο τα αδιάκριτα μάτια τους,θα με βρούνε κάποτε φαντάστηκα...συνέχισα να ψάχνω μέσα στα σκοτεινά μονοπάτια της σκέψης μου έπρεπε να βρίσκομαι εδώ αλλά με κυνηγάνε ακόμα,κάπου θα βρώ ένα άνοιγμα να περάσω στην άλλη μεριά,μέχρι και σήμερα δεν συνάντησα τίποτα καλύτερο όλα τα ίδια έχουν αρχίσει και γίνονται...πρέπει να περάσω απέναντι,αλλά μπορεί και να είμαι εκεί

  ΑπάντησηΔιαγραφή