Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2005

Blogger’s profile

Αυτό το κείμενο, ως σκοπό έχει, να σας βγάλει απ΄τον μεγάλο λήθαργο. Δίνω απ΄την αρχή το νόημα, γιατί στάνταρ μετά θα ξεχαστώ, θα γελάω ή μπορεί να με πάρουν και τα ζουμιά. Θα δείξει (γαμώ την αυτόματη γραφή μου, γαμώ).

Έχω κυρίες και κύριοι να δηλώσω, πως οι μπλόγκερ είναι άνθρωποι! Έχουν ένα κεφάλι δύο χέρια, δύο πόδια, μία μύτη και δύο αφτιά. Τελεία και παύλα! Δεν έχουν καμμία τερατογένεση και το κυριότερο χαρακτηριστικό τους είναι τα μάτια. Η μόνη διαφορά τους με τους υπόλοιπους ανθρώπους, είναι η επικοινωνία με τα μάτια. Με αυτά κυρίως μιλάνε. Κάτι σαν τηλεπάθεια.

Έχουν όλοι, τεράστια γλυκά μάτια που σε διαπερνούν, σε γεμίζουν φως και ζεστασιά. Δεν χρειάζεται να πεις πολλά πράγματα με έναν μπλόγκερ. Έχεις άλλωστε βγάλει τα σώψυχά σου, τόσο καιρό στα γραφτά σου. Ο μπλόγκερ που θα συναντήσεις, θα σε ξέρει, θα σε νοιώθει όσο κανείς και μένουν μόνο δυό μάτια που θα σε κοιτάνε γλυκά και ζεστά.

Γνώρισα το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα μπλόγκερ. Με τα πιο γλυκά μάτια, κατευθείαν καθρέφτης στην καρδιά.

Φίλε μου,

Εις το επανειδείν.

Η ταμπακιέρα σου, ήταν το λιγότερο, απ΄αυτά που μου έδωσε η γνωριμία μας, αλλά θα την τιμώ εξίσου.

7 σχόλια:

 1. Παληοβλαμμένο δεν μπορώ να σου γράψω κάτι τώρα γιατί, δεν ξέρω για ποιό λόγο, βράχηκε και βραχυκύκλωσε το πληκτρολόγιο, αλλά περίμενε την Δευτέρα το πρωϊ που θα πάω στο Πλαίσιο να πάρω άλλο...
  Έχε χάρι τώρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Παληοβλαμμένο" ? I don't know this word!
  Την άλλη φορά, θα σου φέρω ομπρέλλα :)

  Κωστή, απ΄ότι είδα, έχεις τα πιο όμορφα μάτια. Επιβεβαιώνεις το κείμενό μου.

  btw, το timing ήταν το χειρότερο όλων. Ρώτα και τον φίλο σου τον Δημήτρη :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. you're too sweet for words.
  still, i'm kind of puzzled how you came across my eyes. i suspect david left my photo behind.
  as for the timing, imagine if all of us, the slightly damaged, met. you know, something would have happened. an earthquake, a flood or even better a big ass party.
  one of these days, my friend, one of these days.
  by the way, if you write down your address for me, i would love to mail you some of my cds. my email is: djkostas@aol.com.
  it's one way, since i don't blog, to find out what i'm about in some way.

  ΑπάντησηΔιαγραφή