Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2005

THE TRUTH IS OUT THERE

Καθημερινή μεσημέρι και το ινστιντούτο μας, άδειο από καλλυντικά. Θα παραλαμβάναμε νέα σε μια βδομάδα, οπότε ακυρώναμε τα ραντεβού ή αλλάζαμε τις θεραπείες με μηχανήματα (και καλά, δωράκι), για να γλιτώσουμε παράπονα.

Υπήρχε όμως μια πελάτισσα, η οποία ποτέ δεν έκλεινε ραντεβού. Είχε έρθει απ΄το Ντουμπάι και θα παρέμενε για έναν μήνα, μόνο και μόνο, για φτιάξει το στήθος της. Έχοντας μεγάλες αφραγκίες εκείνη την εποχή, έκανα το παν στην πώληση, να την κατατρομάξω για τις πλαστικές επεμβάσεις (αν κάναμε βέβαια και ΄μεις τότε επεμβάσεις, δεν το γλίτωνε το νυστέρι με τίποτα) και να της πουλήσω μια θεαματική νέα θεραπεία στήθους.

Βέβαια, πώς είναι δυνατόν, μερικές αμπούλες και δυό κρέμες, δεμένες με έναν επίδεσμο για τριάντα λεπτά σε κάθε συνεδρία, να γεμίσουν δυό πέτσες που είχε αντί για βυζιά, αυτό απέφυγα να το αναλύσω. Βλέποντας επιπλέον στην πορεία, ότι η πάμπλουτη πελάτισσα είναι ιδιαίτερα εύπιστη και δεν θα την ξανάβλεπα ποτέ, της χτύπησα και ένα εκατομμυριάκι παραπάνω, για να βάλουμε και λίγο ρευματάκι στην θεραπεία. Έτσι, από τύψεις, μπας κάνω κάτι παραπάνω.

Την μέρα εκείνη, ήρθε δυστυχισμένη. Είχαμε κάνει πέντε θεραπείες απ΄τις είκοσι και ισχυριζόταν ότι δεν είχε δει κανένα αποτέλεσμα.

-Μα, τί λέτε; Μιά χαρά πάτε, εγώ που ξέρω, βλέπω μεγάλη διαφορά. Εσείς, θα τη δείτε προς το τέλος.

-Κι αν δεν δώ; Ο άντρας μου, μου λέει ότι κακώς σας πλήρωσα προκαταβολικά, το στήθος μου, είναι το ίδιο. Το μέτρησε με τα χέρια του.

-Σκεφτείτε, ότι σας πήρε σαράντα χρόνια για να πέσει (καλό ε;) . Δεν μπορεί σε μια βδομάδα να δείτε κάτι θεαματικό. Υπομονή. Σε τί στάση κοιμάστε;

-Ε...μπρούμυτα.

-Καλά, δεν λυπάστε τον κόπο μας! Εμείς σας κάνουμε τις καλύτερες θεραπείες και εσείς πάτε τη νύχτα και τα πατικώνετε; Λυπάμαι, αλλά δεν κάνουμε τίποτε. Ή σας δίνουμε πίσω τα χρήματα (γαμάτη μπλόφα – το βουλώνει και ο σύζυγος – ισχυροποιούνται οι αγνές προθέσεις), ή πληρώνετε πιό ενισχυμένη θεραπεία για “γυναίκες που κοιμούνται μπρούμυτα” (αυτή την θεραπεία, την ανακάλυψα εκείνη τη στιγμή).

-Εντάξει, ας κάνουμε την ενισχυμένη θεραπεία, αλλά ας αρχίσουμε από σήμερα, για να προλάβω μέχρι να φύγω απ΄την Ελλάδα (πεντακόσια χιλιαρικάκια η ενίσχυση – το ξέρω, πάω καπάκια κόλαση).

Το πρόβλημα ήταν, ότι δεν είχα εκείνη τη μέρα καλλυντικά. Ούτε ορούς, ούτε μάσκες, ούτε τίποτε θεαματικό για να δικαιολογήσω την «ενίσχυση». Έπεσε συναγερμός στο τμήμα αισθητικών. Θα βρίσκαμε λύση πάση θυσία, αρκεί να τους έταζα ποσοστά απ΄το συμβόλαιο για να βοηθήσουν (οι γαιδούρες, χωρίς φράγκα με είχαν γραμμένη, πέρα απ΄τα «χρύση μου» και όλα αυτά τα γλοιώδη προσωνύμια που συνηθίζονται μεταξύ συναδέλφων).

Η θαυματουργή θεραπεία συστάθηκε σε πέντε λεπτά (μην το προσπαθήσετε μόνοι σας). Βρήκαμε στο ψυγειάκι, τρία γιαούρτια (fruyo - αυτά με τα φρούτα και τα στάρια – ξεσκίστηκα μέχρι να βγάλω από μέσα τα στάρια, γαμώτο τελικά είναι πολλά) και ένα μπουκάλι γάλα. Χρειαζόμασταν όμως κάτι, να σταθεροποιήσει τον πολτό. Βάλαμε μέσα λίγο αφρό μαλλιών, αλλά τζίφος, ήταν πολύ νερουλό για να σταθεί στο στήθος. Την λύση την έδωσε η καθαρίστρια του πάνω ορόφου, που βρήκε στην αποθήκη ένα σακούλι άργιλο σκόνη. Ο πολτός γιαουρτιού-άργιλου μοσχομύριζε και το μπωλ είχε ικανό υλικό να σταθεί σαν μάσκα πάνω στο στήθος, ίσα για τριάντα λεπτά μέχρι την επόμενη που θα είχαμε πάλι καλλυντικά.

Η πελάτισα ξάπλωσε, έβαλε τα χέρια πίσω απ΄το κεφάλι, εγώ βάσταγα τα βυζιά (όπου να ΄ναι ξερνάω) και η αισθητικός πήρε το μυστρί να τα χτίσει.

-Γνωστή είναι η μυρωδιά.

-Ναι, βασίζεται σε λακτόζη και σε οξέα φρούτων ( πώς τα σκέφτηκα, μην ρωτάτε – πενία μήτηρ κ.τ.λ.).

Η μασκούλα τζάμι! Ε, ας πούμε. Δηλαδή, μέχρι να περάσουν τα τριάντα λεπτά, γιατί μετά, τρέχαμε και δεν φτάναμε. Μάλλον είχαμε βάλει πολύ άργιλο και είχε γίνει τσιμέντο. Είχε και κάτι γαιδουρότριχες στο γιουροβίζιον (ξερνάω, λέμε) και η μάσκα είχε γίνει ένα με τα βυζιά. Να την τραβήξουμε, ούτε κουβέντα, θα ξεκολλάγαμε και τα βυζιά μαζί. Σκεφτήκαμε να την διαλύσουμε με νερό, αλλά έπρεπε να βρούμε έναν κομψό τρόπο να το κάνουμε, μην μας πάρει χαμπάρι. Βρέξαμε ένα πινέλο, το πασαλείψαμε, αλλά τζίφος.

Μετά από σύσκεψη, βάλαμε σε λειτουργία τα μεγάλα μέσα. Πινελάκι και ασετόν. Της μύρισε βέβαια, αλλά η επιστημοσύνη μου, καθάρισε και πάλι.

-Καλά, δεν ξέρετε την επίδραση της ακετυλλίνης στα βλαστοκύτταρα; (ουφ, ευτυχώς, δεν την ήξερε...καλά που δε ρώτησε.)

Ντύθηκε γρήγορα γιατί την αργήσαμε με τις αλχημείες και έφυγε τρισχαρούμενη. Το θρίλερ είχε τελειώσει, αφήνοντας μια ελαφριά ερυθρότητα στο στήθος και ένα ανέλπιστα ευχάριστο οίδημα. Νόμιζε δε, ότι αυτή η θεραπεία κάνει θαύματα (λόγω πρηξίματος) και θα μου σύστηνε και φίλες. Η φαγουρίτσα βέβαια επέμενε, αλλά δεν την ένοιαζε μία.

Η μαλακία ήταν, ότι την επόμενη φορά που ήρθε, έκανε φασαρία γιατί η κανονική θεραπεία δεν έμοιαζε, ούτε μύριζε σαν την πρώτη. Θεώρησε ότι πάμε να την κοροιδέψουμε, ότι τσάμπα πληρώνει, ότι τις καλές θεραπείες τις κρύβουμε, μπλα,μπλα, μπλα. Ε, αφού θα πήγαινα κόλαση και αφού το ζήταγε ο οργανισμός της, του έδωσα να καταλάβει. Το τί γιαούρτι φάγανε τα βυζιά της, δε λέγεται. Στο τέλος του μήνα, μου έφερε δώρο ένα δαχτυλίδι και με ευχαρίστησε για το αποτέλεσμα, το οποίο παραδόξως ήταν αρκετά καλό (κι εμένα αν μου τα πρήζανε για έναν μήνα, έτσι θα ΄ταν).

Αν εξαιρέσεις φυσικά ένα μικρό εκζεματάκι (της είπα ότι είχαν υπερδιεγερθεί τα γαμωβλαστοκύτταρα – το ξέρω, το παραγάμησα), αλλά μπρος τα κάλλη...

38 σχόλια:

 1. Κωνσταντίνα, ΝΑΙ, θα πας στην κόλαση, αλλά θα με βρεις κι εμένα εκεί... Πέθανα στα γέλια με τις περιπέτειες των πεσμένων βυζιών, και την ευπιστία της τύπισσας. Δεν φταις εσύ για τα κούφια τους κεφάλια!!!!

  Να σαι καλά κι εύχομαι να μην ξαναχρειαστείς να εκμεταλλευτείς τόσο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. den xero id... apo pou ki os pou na xerei i ka8emia pou DEN einai ais8itikos ti apotelesmata mporei na perimenei?

  an ego pou den eimai ais8itikos (asxeti) pao se mia ais8itiko (eidiki) kai ti rotiso me afto to pesmeno vyzi ti mporei na ginei? kai afti mou taxei lagous me petraxilia, giati an min tin pistepso? Dld, an den piostepso tin ais8itiko panos to 8ema ton vyzion tote poion??

  den einai aparaitita 8ema xazomaras i efpistias... giati na vrizoume mono tis pelatisses? sto kato kato tis perissoteres simera tis psarevoune oi diafores antiprosopoi ton institouton sto dromo opou kai "kanoun mia enimerosi gia tin tade nea 8erapeia". Dld den erxetai i pelatissa sto institouto kai leei 8elo na mou kaneis to vyzi apo petsa petra kai ara i ais8itikos den mporei na tis pei tin ali8eia giati 8a xasei tin douleia alla i ais8itikos tis leei elate kiria mou na sas kanoume to vyzi apo petsa stito, dld einai afti pou 8etei to ypsos ton prosdokion.

  tis istories tis psilikatzous tis vrisko safos endiaferouses, alla asteies pantos oxi (kai toso). Mallon me lypoun, aganaktoun, ais8anomai poly koroido pou den eimai kaxypopti me olous... oute kai katalavaino pos mporoun ooooloi oi ypoloipoi na vriskoun toso asteio oti toses pelatisses edosan / dinoun lefta gia to tipota... pou sto kato kato akoma ki an tous perissevan den simainei oti eprepe na ta dosoun xoris na paroun kati se antallagma.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σύνελθε! Τι είναι αυτά που κάνατε! για όνομα του θεού! Εντάξει η πελάτισσα ήταν βούρλο αλλά και εσείς τι πράγματα είναι αυτά? Καταστρέφεις το χώρος, χαλάς τη πιάτσα πώς να στο πώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!ΗΘΕΛΕ ΒΥΖΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ;ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. de 3erw ti na pw. tuxaia epesa sto site ki exw sokaristei, kuriws me ta sxolia twn filwn sou. koroideueis to kosmo kai malista se kati pou exei na kanei me thn ugeia tous kai to 8ewreis magkia? to 8a paw sth kolash ti akribws deixnei oti ekana malakia alla eimai cool? ante gamhsou kai su kai oloi oi upoloipoi apatewnes. to oti eisai teleiws ili8ia kai katelh3es ais8htikos kai malista kakh epaggelmatias den einai asteio. sebasou toulaxston ta lefta pou se taizoun. nai auta tis "ili8ias" pou hr8e kai sta akoumphse.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΤΣΙΦΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΛΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ BLOGS ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΜΠΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΠΕΣΕΣ ΤΥΧΑΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ "ΕΧΘΡΟΙ" ΕΝΟΣ SITE ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καλέ; Έτσι θα μας αφήσεις τώρα; Δε θα πεις τη συνταγή;;;;

  πλήηηηζ!

  Όχι ότι έχω πρόβλημα. Απλώς... για μία φίλη μου.

  Φιλούνια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Λοιπόν, παιδιά, το ήξερα ότι θα υπάρχει τέτοια αντίδραση. Δεν είμαι καθόλου cool με την όλη κατάσταση. Στο δωμάτιο που ενημέρωνα τις πελάτισσες, υπήρχε κάμερα και μικρόφωνο. Αν έλεγα την αλήθεια, έχανα την δουλειά μου. Τόσο απλά.

  Ως προς την δύναμη των θεραπειών της αισθητικής vasvoe, η αισθητική δεν μπορεί να επέμβει πέρα απ΄την επιδερμίδα, γιατί πολύ απλά δεν είναι ΓΙΑΤΡΟΙ. Σε σοβαρά προβλήματα πτώσης στήθους, μολυσματικής ακμής, κ.τ.λ., πάμε μόνο σε ΓΙΑΤΡΟ. Αυτό, ήθελα να τονίσω.

  Μην σας μπερδεύει η αστεία καταγραφή. Έφυγα μετά από τόσα χρόνια αηδιασμένη απ΄το επάγγελμα, αλλά και αυτή τη στιγμή γίνονται χειρότερα εγκλήματα, να είστε σίγουροι. Να σας ψιλιάσω προσπαθώ.

  Ανώνυμε, αν δεν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις και λίγο παραπίσω, σαφώς και θα σχηματίσεις αυτήν την άποψη για μένα. Σε άλλη περίπτωση, σάλτα γαμήσου κι εσύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Απ΄την άλλη, αν δεν θέλετε να μάθετε τί πραγματικά παίζει, πείτε το και δεν σας ξαναχαλάω το όνειρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. αυτό θα έλεγα κων/να...

  είναι τρομακτικές οι ιστοριες απο τον χώρο, αλλά εξιλεώνεσαι με το να μας τις λες. έχω ακούσει και άλλα αίσχη, μερικές φορές καταλάβαινα και τι μου πασάρουν και εξοργίστηκα.

  όταν σου κάνει η άλλη ψυχολογικό πόλεμο για την κατάσταση του δέρματος σου και μετά σου πλασάρει πανάκριβη κρέμα με "Ph" και "μόρια που προσ΄φέρουν ευεξία" λες και είμαστε μοσχάρια..... πολύ το χαίρομαι όποτε ξεπερνάω τους ενδοιασμούς και τους τη λέω,ακόμα και αν δεν φταιν αυτές αλλά ο απο πανω τους.

  μια φορά με είχαν πρήξει για "δωρεαν επισκεψεις περιποιησησς σωματος", κλασικό πρήξιμο και ψυχολογικος πόλεμος μεχρι να υπογράψεις συμβόλαιο δλδ. όταν αρνήθηκα για πολλοστή φορά, μου λέει η κοπελιά "δλδ δεν έχετε κανένα ελλάτωμα στο σώμα σας;" και της είπα "όχι, είμαι τέλεια, σαν κουκλίτσα", ε, αι σιχτιρ πια....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Το σημαντικό σε κάθε ιστορία σου είναι το τί αναγκαζόμαστε να κάνουμε για να εξασφαλίσουμε τον άρτον ημών τον επιούσιον!
  Όλοι ανεξαιρέτως!
  Ναι, κι εσύ άγνωστε φίλε ή φίλη που κουνάς αρνητικά το κεφάλι και χαμογελάς ειρωνικά, για θυμίσου λίγο καλύτερα και μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. drugstv ωραίος είσαι κι εσύ... δλδ όσοι την έχουν πατήσει είναι οι φταίχτες; Για καθήστε ρε παιδιά, δηλαδή να δώσουμε και παράσημο της Κωσταντίνας που κορόιδεψε τόσες γυναίκες; Ναι ΟΚ, για να ζήσει το έκανε, αλλά δεν είναι και για παίνεμα.

  Και πάλι καλά που μας τα λέει δλδ για να έχουμε το νου μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Vasvoe, ζήτησα από κανέναν παράσημο και δεν το πήρα πρέφα; Άντε, γιατί αρχίζω και τα παίρνω πολύ άσχημα με την όλη κατάσταση. Αν θες να ξέρεις αυτή τη στιγμή, αν συνέχιζα, θα είχα σπίτι, αυτοκίνητο και ότι γούσταρα με την οικονομική άνεση που μου προσέφερε αυτή η δουλειά. Αλλά, δεν τρέχει μία. Πηγαίνετε σαν ζώα για σφαγή. Από δω μέσα δεν ξαναγράφω τίποτε για τις μαλακίες των τσαρλατάνων. Άντε να σας παραμυθιάζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Μην τα παίρνεις,υπάρχουν και άλλοι που πολλοί που διαβάζουν και δεν κάνουν σχόλια,όπως δεν θα έκανα εγώ αν δεν σε έβλεπα τσατισμένη,αλλά θέλουν να τα μαθαίνουν.Οπότε keep blogging χωρίς να σκέφτεσαι αυτούς τους 5-6 γιατί χάνουμε και εμείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Κωνσταντίνα δεν είπα ότι εσύ ζήτησες παράσημο. Το αντίθετο είπα, ότι μας τα λες κιόλας για να ξέρουμε τί γίνεται. Αλλά όχι και να βγάζουμε τις πελάτισσες φταίχτρες οπως είπανε μερικοί άλλοι. Το προηγούμενο σχόλιό μου ήταν ούτως ή άλλως απάντηση στον drug και όχι για να σε κατηγορήσω για κάτι.

  Νομίζω όλοι θέλουμε να μας λες ιστορίες από τα ινστιτούτα. Πάντως, ακόμα και να σταματήσεις, που ελπίζω όχι, έχουμε πάρει στο μεταξύ μια καλή ιδέα τί γίνεται εκεί μέσα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Τι έχουνε πάθει οι Έλληνες; Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν κάποιοι που να μην καταλαβαίνουν την ειρωνία της Κωνσταντίνας και το ότι χρησιμοποιεί το σατιρικό ύφος ουσιαστικά ως προσωπική εξομολόγηση;
  Καλά βρε γελοίε ανώνυμε, αυτό κατάλαβες από όλη τη διήγηση;
  Τόσο πολύ μας έχει διαβρώσει ο δημοσιογραφικός λόγος που δεν καταλαβαίνουμε ένα κειμενικό είδος άμα δεν μας το κάνουν λιανά με χειρονομίες;

  Κωνσταντίνα θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνω τι κάνεις, το έκανα κι εγώ... Αμαρτία εξομολογημένη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Κωνσταντίνα,χαίρομαι που μετάνιωσες για όσα έκανες.Εφόσον δεν κινδύνεψε κανείς,κανένα πρόβλημα.Μόνο ο ηρωισμός σου να πιάνεις τριχωτά πεσμένα βυζιά αξίζει το μπακίρι του συζύγου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. το τι αηδιαστικά αντιμετωπίζεις σε τέτοια δουλειά , μόνο οι ομοιοπαθείς μπορούν να σε καταλάβουν. Και κυρίως το τι ψυχολογικό πόλεμο υφίστασαι από κάθε Leader , η οποία ακόμη και σε επίτευξη του στόχου καταφέρνει και σου ψιρίζει το μπόνους. Πάντως συμβαίνουν πολλα ευτράπελα σε τέτοια ινστιτούτα , ούσα πελάτισσα κάποιων από αυτά σε κάποια περίοδο και έχοντας αδερφή leader , που δουλεύει σε κάποιο πολύ γνωστό , έχω να πω πως ελάχιστα φταίνε η κοπέλες - που σημειωτέον κάνουν τη δουλειά τους - και κυρίως οι πελάτισσες !! Άμα είσαι 100 κιλά , πας νά κάνεις πρόγραμμα αδυνατίσματος , αλλά η μασαμπούκα εκεί σταθερά , και το ομολογείς , θα φταίει το κοριτσάκι αν σου πουλήσει μια σούπερ ντούπερ έξτρα θεραπεία;
  εν πάσει περιπτώσει , σας γράφω για να σας παραθέσω ορισμένα λόγια σοφών γυναικών- αντρών , στο γραφείο του άμοιρου διαιτολόγου , του εν λόγω ινστιτούτου!! άντε μετά να τους βγάλει δίαιτα :
  1.γιατρέ , έχω ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
  2.φρουτοσαλάτα; δηλαδή βάζω κανονικά λάδι ,ξύδι , αλάτι;
  3.μου χουν πει δεν κάνω ΚΑΨΕΣ!!
  4. εγώ τρώω το ξανθό το λάδι , το αδύνατο
  5.κάθε πρωί κάνω τζόκερ
  6.μπορώ να τρώω γιου - φρο;
  7.γάλα με κορν φλάουρ
  8.από λαδερά , τρώω μόνο μακαρόνια !!

  τα υπόλοιπα αύριο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. "let the one without sin cast the first stone."
  apparently, the truth is just too much for some people.
  i'm always suspicious of anybody with a holier than though attitude.
  i hope it doesn't mean that you'll start self-censoring yourself.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Vasvoe, συγνώμη, παρεξήγησα. Έχω κάνει απίστευτες μαλακίες, πιεζόμενη ή όχι, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι τις έκανα. Σκοπός μου με αυτό το κείμενο είναι, να βοηθήσω όσο μπορώ πιθανές πελάτισσες, ακόμη κι αν τα γράφω χιουμοριστικά. Ως προς τις πελάτισσες, το μόνο που μπορώ να τις χαρακτηρίσω είναι απίστευτα "εύπιστες" και όχι ηλίθιες. Ίσως και απελπισμένες, γιατί αν το ψάχνανε λιγάκι παραπάνω, ποτέ δεν θα κατέληγαν σε ινστιντούτα. Και τονίζω λοιπόν, η αισθητική επεμβαίνει προληπτικά ή όχι, αλλά μόνο στην επιδερμίδα. Ούτε στους μυς ούτε στον λιπώδη ιστό, ούτε στις ίνες που αφορούν την ελαστικότητα. Αν το κάνει, θα το κάνει με ρεύμα ή θερμότητα, που θα φέρουν άλλα προβλήματα.

  Μαίανδρε, να ΄σαι καλά. Ακριβώς αυτό.

  Παναγιώτη, καλωσήρθες.

  Εύα, δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι! Επιτέλους κάποιος που καταλαβαίνει. Ξεκίνησα από αισθητική και μετά ήμουν μία σιχαμερή leader για πολλά χρόνια. Έχεις δίκιο, ήμασταν σκύλες με τα κοριτσάκια των θεραπειών, αλλά πες της αδελφής σου, να κοιτάξει καλύτερα το γραφειάκι της. Έχει κάμερα και ακουστικό. Αν απολυθεί στα ξαφνικά, σημαίνει ότι ήταν ανθρώπινη και την κατάλαβαν. Πες της, να αλλάξει δουλειά. Εγώ αποκόμισα μια γαστρίτιδα, ίλιγγο και πολλές πολλές τύψεις για χρόνια. Επίσης, να μην κυκλοφορεί στον δρόμο, γιατί θα τρώει βρισιές στο άσχετο. Άσε που μπορεί να την ξέρω κιόλας. Τέλος πάντων, τα μαργαριτάρια σου, super και είναι ενδεικτικά της άγνοιας πάνω στην οποία πλουτίζουν τα ινστιντούτα.

  Καλημέρες, παιδιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Kosti, self-censoring is out of the question, at least for this blog. Το αποφάσισα και όποιος γουστάρει, διαβάζει. Ειλικρινά, τα άτομα που προσβάλλονται, θίγονται, βλέπουν τις μαλακίες μου και όχι τους εγκληματίες, δεν με αφορούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. To thema den einai na psiliastoun oi pelatisses. To thema einai na eimaste oloi eftyxismenoi me afto akrivws pou eimaste ki exoume. Akoma kai me ta vyzia pesmena!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Souzi, είναι το ευστοχότερο σχόλιο. Αν και ουτοπιστικό, αλλά το ευστοχότερο. Σ΄ευχαριστώ. Καλημέρα :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Costantina no problem.

  Μακάρι να τα ακούνε άλλες αυτά περί αισθητικής γιατί εγώ το ξέρω ότι το λίπος δεν καίγεται από μόνο του με κρεμούλες ούτε συσφίγγονται οι μεις με μασσάζ... είανι δύσκολο να παραδεχτούν πως ο μόνος τρόπος είναι επίπονος δλδ να μη τρως μαλακίες και να κάνεις γυμναστική.

  (Για την κυταρίτιδα πάντως έχω δοκιμάσει κρέμες και με συνδυασμό με γυμναστική και όχι δουλειά, παπάδες κάνουν. Όμως άλλο κρέμα για κυταρίτιδα κι άλλο κρέμα που "καίει το λίπος")

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Vasvoe, χαίρομαι που καταλαβαίνεις. Ως προς την κυτταρίτιδα, τα ΄χεις μπερδέψει λίγο. Κυτταρίτιδα, είναι φλεγμονή των λιποκυττάρων. Είναι η διόγκωση του λιπώδη ιστού που δυσκολεύει την κυκλοφορία των αιμοφόρων αγγείων και έχουμε μετά την συγκεκριμένη εμφάνιση φλούδας πορτοκαλιού. Αυτό δηλαδή που βλέπουμε, είναι η αντανάκλαση του λιπώδη ιστού και όχι κάποια πάθηση της επιδερμίδος ή του δέρματος. Η σωστή διατροφή, αρκεί. Απλά η κρέμα θα απαλύνει την υφή της επιδερμίδας κάνοντάς την να φαίνεται καλύτερη (ενυδάτωση). Απ΄την άλλη αν η κρέμα προκαλεί θερμότητα, θα βοηθήσει για λίγο την κατακράτηση υγρών, αλλά στην πορεία το πρόβλημα θα ξαναδημιουργηθεί. Άσε που η θερμότητα θα φέρει και χαλάρωση. Η κυτταρίτιδα δεν φεύγει (μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις) επειδή υπάρχει λόγω ορμονικού συνήθως και τα επιπλέον κιλά την ευνοούν). Χάνοντας λοιπόν βάρος, βοηθάς μια ήδη συμφορημένη περιοχή να οξυγονωθεί αλλά δεν λύνεις δια παντός το πρόβλημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. γιατρέ , έχω ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ

  Η ανθρωπότητα είναι καταραμένη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ;;;ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟΠΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ 50ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΨΩΝΑΡΕΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΣΑΝ 20ΑΡΕΣ.Ε.Λ.Ε.Ο.Σ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. An thes na ta peis se kapoious gia na psiliazontai giati den to les stis ginaikes pou paramithiases/ksefragkiases?
  Kai na zitiseis sigxoresi kai na zitisoun apozimiosi kai na min tin ksanapatisoun

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Telika tin ginaika tin pires na tis peis ti tis ekanes tora pou den douleveis ekei?
  i to les mono se 1 ek. allous na gelasoume kai pisteveis oti ekanes kai to kalo (!!!diaskedazo kai morfono!!!)

  Den ftanei na vrizeis tous anonymous. Prepei kai na tous kopseis. Piso apo tin anonymia tous lene tin alitheia xoris na ipostoun sinepeies!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Anonyme, το τί έκανα στην συγκεκριμένη περίπτωση το ξέρω εγώ και αν θα αναφερθώ, ας το σε μένα.

  Το βρίσιμο ήταν αποτέλεσμα του τρόπου που χρησιμοποίησες. Αν ήθελες να το συζητήσουμε, ας ήσουν ευγενικότερος. Το μήνυμα της όλης ιστορίας (ας το πω άλλη μια φορά), ήταν να είμαστε λιγότερο εύπιστοι. Να σε διαβεβαιώσω ότι ποτέ μα ποτέ, δεν κινδύνεψε άνθρωπος στα χέρια μου. Από σένα εξαρτάται πώς θέλεις να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Αν είναι με το γνωστό στιλάκι, σε ενημερώνω, για να μην γράφεις τσάμπα, ότι θα σβηστείς με τη μία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Pali omos kati den katalavaino.

  To minima einai na eimaste ligotero efpistoi, na min mas pianoun koroida klp. Alla poion einai na fovomaste telika? Anthropous san esena? Afou esi tis ta ekanes ola afta gia na min xasis tin douleia.

  Ego se fovame tripla pantos: giafta pou ekanes tote, gia tis vrisies sou tora kai gia ta svisimata pou tha fao sto mellon. Petyxes!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ο καθένας έχει το δικό του μυαλό και καταλαβαίνει ότι θέλει. Κανένα σβήσιμο, γράψε ότι γουστάρεις. Αλλά έχω και εγώ μια απορία. Αφού έχεις φάει τέτοια φρίκη με την πάρτη μου, για ποιό λόγο το συνεχίζεις;

  Κάνε και πίστευε ότι γουστάρεις btw, δεν πρόκειται να λέω τα ίδια και τα ίδια, το μόνο που θέλω να σου πω, είναι ότι ο τρόπος που έφυγα απ΄όλα αυτά ήταν μέσω της δικαστικής οδού. Και μια διευκρίνηση. Όλα αυτά που γίνονταν, γίνονταν με εντολές άνωθεν και το τίμημα ήταν η απόλυση. Κατά τ΄άλλα, επειδή σε κόβω για πολύ ακόμη να είσαι στην κοσμάρα σου, αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που σου γράφω.Παίξε μπάλλα ελεύθερος-η.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Kalo pou iparxoun kai anothen entoles (oi stavroforoi, ta SS, akoma kai o Bush akoune fones ek ton ano) kai den exoume efthines gia tis prakseis mas. Diataxthikame.

  Oso gia tin aporia sou: epeidi exo faei tetoia friki to sinexizo. Gia na katalavo ti anthropos eisai.

  Teleftaio kai apo mena.

  ΑπάντησηΔιαγραφή