Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2006

NO VACCINATION SYNDROMΟ μεσαίωνας καλά κρατεί. Το μοτό της εποχής μας είναι «άρνηση στα πάντα». Όχι φάρμακα, όχι ιατρική, όχι χημικά, όχι σε οτιδήποτε πιστεύαμε για τα τελευταία τουλάχιστον χίλια χρόνια. Ακυρώνουμε τα πάντα, επιστρέφουμε στην φύση και αφηνόμαστε στον θεό, στην αύρα μας, στην βιοενέργειά μας, στο ένστικτό μας, στα εκπαιδευμένα νερά, μα πάνω απ΄όλα στην Φύση. Όλα όσα έχουν ανακαλυφθεί είναι συνομωσίες με σκοπό το κέρδος και την εξόντωσή μας.

Η νέα μόδα είναι όχι στα εμβόλια. Τα αίτια πολλά. Οι παρενέργειες που σημειώθηκαν, η εκδήλωση ασθενειών σε ήδη εμβολιασμένους, τα αστρονομικά κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών και η τρομο-πληροφόρηση για γρίππες-μαιμού από τα μέσα. Εν μέρει, σωστά. Κάποια εμβόλια παρουσίασαν εντερικές παρενέργειες λόγω ενός συντηρητικού. Το εν λόγω συντηρητικό αντικαταστάθηκε με κάποιο που είχε απειροελάχιστες παρενέργειες. Κάποιοι εμβολιασμένοι νόσησαν και αυτό εξηγήθηκε ως λογικό διότι δεν φτιάχνουν όλοι οι άνθρωποι επαρκή αντισώματα για τις ασθένειες με αποτέλεσμα ένα μέρος τους να νοσεί παρά τον εμβολιασμό. Οι φαρμακοβιομηχανίες γαμούν και δέρνουν ενώ τείνουν να γίνουν ισχυρότερες και από τις ίδιες τις κυβερνήσεις. Επιπροσθέτως έκαναν δοκιμές σε υπανάπτυκτους πληθυσμούς για τα νέα εμβόλια. Αισχρό. Τα ΜΜΕ κάνουν κατάχρηση του φόβου μας για τον θάνατο διογκώνοντας ιατρικά θέματα και προκαλώντας μαζική υστερία και άσκοπους εμβολιασμούς. Είναι πολύ πιθανό να κρύβονται πίσω από αυτές τις ειδήσεις κάποιες φαρμακοβιομηχανίες.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών, σε έναν λογικό άνθρωπο θα προκαλούσε αμφισβήτηση, ερωτήσεις και ανάγκη για σοβαρό ψάξιμο. Το αποτέλεσμα όλων αυτών σε έναν οπαδό του new age είναι να κόψει μαχαίρι τα εμβόλια. Τέλος. Ότι αρνητικό έχουν τα εμβόλια γίνεται μια ωραιότατη συνομωσία, μια ακόμα σκοτεινή συμφωνία για να μας εξοντώσουν. Με θαυμαστά αποτελέσματα. Άρνηση εμβολίων στους ίδιους και τα παιδιά τους. Έτσι απλά. Να πάνε να γαμηθούν τόσα χρόνια έρευνες, πειράματα, ανοσία.

Το επιχείρημα, κορυφαίο : «δεν έχει νοσήσει κανείς από αυτούς που δεν έκαναν τα εμβόλια». Λοιπόν, επειδή έχω κουραστεί να ακούω μαλακίες και επειδή όλοι αυτοί οι προχώ αρνητές των εμβολίων ζουν με εμένα και όλους εμάς που ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ και όχι μόνοι τους, απολαμβάνοντας την ανοσία που έχουν δημιουργήσει στην πολιτισμένη new age κοινωνία μας τα εμβόλια, προτείνω κάτι πολύ απλό.

Πάτε ρε ζώα να ζήσετε μόνοι σας, εσείς οι προχωρημένοι. Χωρίς φάρμακα, χωρίς εμβόλια, χωρίς σατανικούς γιατρούς και εντελώς μέσα στην θαλπωρή της Φύσης. Γιατί προφανώς ήταν σύμπτωση η εξάλειψη των επιδημιών που σκότωναν κατά εκατομμύρια τους αθώους και αγνούς προγόνους σας. Γιατί δεν μπορείτε να ακυρώνετε κάτι απολαμβάνοντας το.

Θα ήθελα πάρα πολύ να ήταν και οι ερευνητές σαν τα μούτρα σας. Να σας απαντούσαν με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Άρνηση χορήγησης φαρμάκων και εμβολίων. Άρνηση έρευνας και ανακάλυψης νέων φαρμάκων. Τίποτα. Έτσι, μαχαίρι.

Γιατί μόνος σου μάγκας δεν γίνεσαι πρέπει να σε κάνει κάποιος άλλος.

[Χθες πήγα για καφεδάκι με κάτι φιλαράκια. Η συζήτηση στράφηκε γύρω από την θεραπεία με βιοενέργεια, με «εκπαιδευμένη ζαχαρίνη / φορτισμένη με ρεύμα» και χαρίσματα γιατρών που εργάζονταν σε μυστικά στρατιωτικά προγράμματα της Ρωσσίας. Που δεν λένε ότι είναι γιατροί διότι έχουμε πολλούς τσαρλατάνους και θα «μπλέξουν» άσχημα. Είπαμε και για μια οικογένεια που έχει τρία παιδιά που ο πατέρας αρνήθηκε να εμβολιαστούν. Ο καφές έχει αρχίσει και γίνεται ένα πολύ δύσκολο άθλημα για μένα].

25 σχόλια:

 1. Καλημέρα,
  Προσπαθώ να καταλάβω, εγώ ο αδαής, πώς εκπαιδεύεται η ζαχαρίνη. Εντάξει για το νερό (και τα άλλα υγρά υποθέτω) η "επιστήμη" έχει δώσει "αποδείξεις".
  Χμμ, υποθέτω το εξής: Τα τρομερά μυστικά πειράματα, θα κατάφεραν να διαρρήξουν τους χημικούς, μοριακούς κλπ δεσμούς της ζαχαρίνης, να κατανικήσουν την ισχυρή πυρηνική δύναμη και να επιτύχουν κάτι σαν και αυτό:
  Ζαχ-ουσία προς "μνήμη"-αρίνη.
  Μετά αφού γίνονται τα μαθήματα και απονέμονται τα πτυχία, η ουσία αφαιρείται και ξαναέχουμε ζαχαρίνη με τα πτυχία της, τα επαγγελματικά της δικαιώματα και ικανότητα να μας θεραπέυει από πάσαν ΝκΜ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άσχετο,
  είδα ότι είχα περάσει λάθος την σελίδα στην φόρμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, Κωσταντίνα. Σαφώς και δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι γιατροί είναι κι αυτοί επαγγελματίες, με τις φατρίες τους, με τις συνεργασίες τους (με φαρμακοβιομηχανίες ή άλλους) κλπ. Προσωπικά δεν τους εμπιστεύομαι και πολύ, αλλά βέβαια καμιά φορά δε γίνεται χωρίς αυτούς.

  Φυσικά κανείς αξιοπρεπής γιατρός δε θα σου δώσει επίτηδες κάτι κακό για εσένα, αλλά ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για εκείνα που μας δίνουν, ενώ δε χρειάζονται. Ξέρω, δεν είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τι πραγματικά χρειάζεται και τι όχι.

  Αυτά τα στηρίζω στις εξής δύο απλές παρατηρήσεις:

  1) πολλά φάρμακα είναι διαφορετικά εδώ, από ό,τι στην άλλη πλευρά τού Ατλαντικού, επειδή η τάδε φαρμακοβιομηχανία είναι πιο ισχυρή στην Ευρώπη από τη δείνα. Κι οι γιατροί δε θα σου πουν τίποτα για το αμερικανικό φάρμακο, που πιθανόν να είναι καλύτερο για την περίπτωση, πολύ απλά επειδή συνεργάζονται με τους ευρωπαίους. (τα αμερικανικά φάρμακα που απαγορεύονται εδώ, συνήθως κυκλοφορούν σε κεκαλυμμένη μορφή και στην Ελλάδα, μέσω Ιταλίας, αλλά είναι δύσκολο να τα ανακαλύψει κανείς). Το αντίστοιχο συμβαίνει και στην Αμερική.

  2) οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) γιατροί συνεργάζονται με συγκεκριμένες φαρμακοβιομηχανίες, οπότε αν αυτή η φαρμακοβιομηχανία πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, θα σου δώσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

  Αυτά που λέω δεν αποκεικνύουν κάτι για τα εμβόλια, τα οποία προσωπικά δεν τα αποφέυγω (τουλάχιστον τα πολύ βασικά), αλλά είναι αρκετά για να βάλουν κάποιον σε σκέψεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Επαναλαμβάνομαι, αλλά δεν πειράζει: Η πολιομυελίτιδα είχε σχεδόν εξαλειφθεί (εκτός από 2-3 περιοχές όπου είναι ενδημική). Πριν από μερικά χρόνια, οι μουλάδες της βόρειας Νιγηρίας αποφάσισαν ότι τα εμβόλια για την πολιομυελίτιδα αποτελούσαν μέρος μιας τεράστιας συνωμοσίας εκ μέρους της Δύσης για να κάνουν τις γυναίκες τους στείρες.(!) Στα κηρύγματά τους, παρότρυναν τον μουσουλμανικό πληθυσμό να σταματήσει τα εμβόλια. Το αποτέλεσμα; Επιδημία πολιομυελίτιδας στη Νιγηρία και στις γειτονικές της χώρες. Και ο μόνος λόγος που κατάφεραν τελικά οι γιατροί να περιορίσουν και πάλι την ασθένεια ήταν ότι προσφέρθηκε κάποια ισλαμική χώρα (Ινδονησία; -- δεν θυμάμαι) να παρασκευάσει εκείνη τα εμβόλια, για να είναι σίγουροι οι μουλάδες ότι δεν υπήρχε "δάκτυλος της Δύσης"...

  Είπατε τίποτε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Στα χ-φαιλς ζουν αυτοί; Τι να πω!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Να σας πω τι ακριβώς είναι ενδημικό; Η παράνοια. Και δεν καταλαβαίνω ρε γμτ. Όλοι σκοτώνονται στη δουλειά, υποτίθεται. Πού βρίσκουν χρόνο να τα σκέφτονται όλα αυτά;

  Άρα, τρέφουμε πολλούς μαλακισμένους άεργους που πουλάνε θεωρίες σαν ζεστό ψωμί.

  Τα νεύρα μου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Thrass, εξήγησέ μου γιατί η άποψή σου είναι "στη μέση" και γιατί η δική μου δεν είναι.
  Επίσης, εξήγησέ μου πού διαφωνούμε και πού είδες να αναφέρομαι στις φαρμακοβιομηχανίες μονόπλευρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πέστα Χρυσόστομη !
  Είναι τραγικό να υπάρχει σήμερα κόσμος να μην θέλει να εμολιαστεί!
  Είναι τραγικό επίσης να πιστεύει κανείς ότι μια εταιρεία κυκλοφορεί διαφορετικής ποιότητας φάρμακο στην Ευρώπη από την Αμερική.
  Ότι φάρμακο παίρνει άδεια από το FDA(o αμερικανικός ΕΟΦ) ταχύτατα κυκλοφορεί στην Ευρώπη ενώ το αντίθετο δεν είναι τόσο εύκολο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αθεόφοβε, δεν είπα ότι ΜΙΑ εταιρεία κυκλοφορεί διαφορετικής ποιότητα φάρμακο σε Ευρώπες/Αμερικές (δεν ξέρω), μιλούσα για διαφορετικές εταιρείες, με διαφορετικά φάρμακα για την ίδια ασθένεια. Και δυστυχώς κατάλαβα τι συμβαίνει, όταν γύρισα στην Ευρώπη.

  Κωσταντίνα, δεν είπα ότι ήσουν στο άκρο. Απλώς εξέφρασα μια λίγο πιο σκεπτικιστική διάθεση έναντι των φαρμακοβιομηχανιών. Όπως έγραψα, δεν είμαι υπέρ τής "κατάργησης" των εμβολίων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Κρίμα που δεν υπάρχει ακόμα το εμβόλιο κατά της παράνοια και της μικρόνοιας... Θέλω να δω τί θα κάνει όταν το παιδί του νοσήσει από κάποια απότις ασθένειες που προλαμβάνονται (ή εκδηλώνονται πιο ήπια) χάρη στα εμβόλια (δεν του το εύχομαι, αλλά υπάρχουν σοβρές πιθανότητες). Θα αναθεωρήσει άραγε τις ηλίθιες ιδέες του ή θα βρει άλλο "αποδιοπομπαίο τράγο";

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Γειά σου Ντίνα! Παιδιά ωραίο το θέμα, είμαι ο ένας από την παρέα με τον καφέ, ο ρώσος γιατρός κάνει bioresonance therapy. Ψάξτε το στο Google και θα δείτε εκτενέστερα τι ακριβώς παίζει, συγκεκριμένα με αυτό το θέμα. Το θέμα δεν είναι να ισοπεδώσεις το κατεστημένο, ούτε να θάψεις κάτι καινούργιο το οποίο εύκολα παρεξηγείται επειδή η κοινωνία μας είναι της αρπαχτής και έχουμε γεμίσει τσαρλατάνους και κομπογιαννίτες που τάζουν και δίνουν άστοχες ελπίδες στον άμοιρο κοσμάκη. Απλά θυμηθείτε ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, ειδικά στην Ελλάδα μας όπου όλοι εκφέρουν γνώμη ενώ πραγματικά μπορεί να ναι ημιμαθείς και αρκετά εγωιστές. Μερικοί δεν έχουν το θάρρος ώστε να πουν ένα ειλικρινέστατο ‘μάλλον δεν ξέρω και δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη’.
  Ακούγονται πράγματα άγνωστα για τον καθημερινό κουρασμένο εργαζόμενο, εκπαιδευμένα νερά και ζαχαρίνες, χρήση συχνοτήτων στο σώμα και άλλες άγνωστες έννοιες, πίσω από τις οποίες κρύβονται ‘’γιατροί’’ και σκοπιμότητες, Έντρομος ο πολύς κόσμος θα τρέξει να πιαστεί από κάτι γνωστό σε αυτόν και σίγουρο, απορρίπτοντας όλα τα άγνωστα τα οποία φοβίζουν ή τέλος πάντων, βρε αδερφέ, πάλι τα ίδια χαζά με τον άλλον που άκουσα προχθές, αμάν πια, μας πρήξανε.
  Ναι, υπάρχουν απατεώνες εκεί έξω! Ναι, φαρμακοβιομηχανίες εκμεταλλεύονται το κοσμάκη χρησιμοποιώντας εργαλεία στατιστικής και την τηλεόραση! Η ζωή μας πολλές φορές ακροβατεί μεταξύ αλήθειας και ψέματος γιατί στις μέρες μας είναι πολύ λεπτή η διαχωριστική γραμμή που χωρίζει τις δύο έννοιες. Και εγώ ρωτώ έτσι όπως καταντήσαμε, «αν ο Χριστός κατέβαινε ξανά κάτω και μας το φώναζε πως είναι πραγματικά αυτός, θα τον πιστεύαμε;»
  Όπως και να έχει ο χρόνος θα είναι ο τελικός κριτής, το ξεσκαρτάρισμα που λέμε. Μέχρι τότε καλή αναζήτηση στο Google, εγώ πάω για καφέ, Ντίνα θα έρθεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ρε συ, αυτό σου έλεγα και προχθές. Τα ίδια λέμε, μόνο που εσύ πριν το ψάξεις και σιγουρευτείς το δοκίμασες στο σώμα σου. Βέβαια, η περίπτωσή σου ήταν ήπια αλλά επέτρεψέ μου να τα θεωρώ ψιλοεπικίνδυνα πριν κάποιος μου αποδείξει ότι δουλεύουν. Και δεν είναι τόσο ο ισχυρισμός "φορτισμένη ζαχαρίνη" ή "εκπαιδευμένο νερό" που μου τη δίνει, αλλά τα δύο στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί. Είτε "ναι" σε όλα, είτε "όχι" σε όλα.

  C'est ca. Θα το googliσω το bioresonance therapy και be very afraid! ;)

  (για καφέ χλωμό, πήζω σήμερα φιλάρες στα παιδιά)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Τι κανεις κουκλιτσα;

  Λοιπον, δυστυχως η ανθρωπινη βλακεια ειναι αμετρητη και ατελειωτη... Δυστυχως...

  Κατα τα αλλα, η μετακομιση που με ρωταγες... αχ! κλαψ! σνιφ! αγκρρρρ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Τρελέ, Εγώ είμαι ο Χριστός!


  ;P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Α, εσύ ήσουνα που είδα χθες φαντάρο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ντίνα καλό απόγευμα...

  Οι θεωρίες συνωμοσίας αν και ερεθιστικές, δεν είναι απίθανο να ωχριούν μπροστά στην πραγματικότητα. Έτσι δεν αποκλείεται, ασθένειες όπως το AIDS να έχουν ξεφύγει τυχαία ή άτυχα, από τα εργαστήρια κάποιων τρελών φαντάρων, ή φάρμακα τα οποία έχουν βγει στο εμπόριο, να έχουν δυσάρεστες συνέπειες-παρενέργειες οι οποίες όμως είτε από αμέλεια να μην ανακαλύπτονται, είτε από δόλο να αποκρύπτονται από τον κοσμάκη.

  Όμως δεν πρέπει να μας πιάνει αδικαιολόγητος πανικός, ειδικά σχετικά με θεραπευτικές μεθόδους που έχουν δοκιμαστεί σε εκατομμύρια ζωντανά-τότε πειραματόζωα, όπως τα εμβόλια.

  Αυτό δεν αποκλείει να εμφανιστεί κάποια στιγμή μία απόδειξη ότι δεν προβλέψαμε κάτι. Όμως το ρίσκο είναι μικρό σε σχέση με το όφελος.

  Από την άλλη δεν πρέπει να υποτιμούμε την δύναμη του νου μας. Έχει αποδεχθεί ότι ο άνθρωπος διαθέτει τεράστιες ικανότητες αυτο-ίασης με διάφορους τρόπους, είτε «ενεργειακούς» αξιοποιώντας δηλαδή της ζωτική ή συμπαντική κατ’ άλλους ενέργεια, είτε χρησιμοποιώντας τεχνικές χαλάρωσης και ειδικές σωματικές στάσεις, είτε χρησιμοποιώντας τεχνικές οραματισμού και δημιουργική φαντασία.

  Έχοντας εκπληρώσει το καθήκον μου σαν δοκιμαστής όλων σχεδόν των ανωτέρω θεωριών, τάσεων και τεχνικών (αν και αυτή που προανέφερες δεν την έχω ακούσει) μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι όσο μπορούμε να αποφύγουμε τις φαρμακευτικές αγωγές δυτικού τύπου, τόσο το σώμα μας είναι πιο δυνατό να αντιμετωπίσει με τις δικές του άμυνες τις εχθρικές επιθέσεις. Αν δε, έχουμε την δυνατότητα με «φυσικούς» τρόπους να δυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα τότε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμη δυσκολότερες καταστάσεις με μεγαλύτερη επιτυχία...

  φιλικά δικός σας

  Παράφωνος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Άντε να το ξαναπώ. Το ότι οι κλασσικοί γιατροί είναι οι περισσότεροι μαλάκες, αυτό δεν σημαίνει ότι η κλασσική ιατρική ΔΕΝ δίνει βάρος στο καλό ανοσοποιητικό σύστημα, στην αποφυγή περιττών φαρμάκων και τέλος πάντων στην ικανότητά μας για αυτο-ίαση.

  Όμως το ότι οι περισσότεροι κλασσικοί γιατροί είναι μαλάκες, αυτό έχει χρησιμοποιηθεί ως πάτημα από τους εναλλακτικούς και μας λένε πράγματα που ήδη η κλασσική ιατρική έχει επισημάνει δεκαετίες πριν. Ακούω ένα σωρό φανφάρες για παράδειγμα, για το πόσο βοηθά τον οργανισμό η σωστή διατροφή και πόσο στηρίζονται σε αυτή οι εναλλακτική. Hello ρε βλήτα! Η διατροφολογία και η διαιτητική είναι μια από τις βασικότερες επιστήμες της ιατρικής. Όπως και η θεραπεία με ρεύματα (σαν αυτά που έχουν οι φυσικοθεραπευτές).

  Φταίμε όμως κι εμείς. Αν ο γιατρός δεν μας δώσει φάρμακο, τον γράφουμε στα μαύρα κατάστιχα ως άχρηστο. Και μετά πάμε και πληρώνουμε εκπαιδευμένα νερά και πλύσεις εγκεφάλου νομίζοντας ότι ανακαλύψαμε το Σύμπαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Syggnwmh gia to apanwto alla mou ksefyge ena shmantiko link:


  http://content.karger.com/ProdukteDB/produkte.asp?Aktion=ShowAbstract&ArtikelNr=79446&ProduktNr=224242&Ausgabe=230293#OLN

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Re trele, giati se lene trelo?

  Ennow, einai ena nick poy dialekses esy, h einai paratsoykli?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Κάτω τα εμβόλια ! Κάτω η Ιατρική ! Κάτω οι συνομώτες επιστήμονες που στα εργαστήριά τους φτιάχνουν το θάνατο ! ΕΓΩ θα σας σώσω ! Με τη νέα επαναστατική ΕΝΤΕΛΩΣ φυσική θεραπεία μου για τον πριαπισμό, το συνάχι και τα ΠΑΝΤΑ. Ελάτε στο πρότυπο new age βιοκέντρο μου να θεραπευτείτε απο ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Τύφλα να έχει ο Άγιος Παντελεήμονας και η Οσία Περπέτουα! Θα θεραπευτείτε ακούγοντας μουσική, τρώγοντας ξερά φύκια, και πάνω από όλα, θα θεραπευτείτε με την σίγουρη-έγκυρη-άφταστη Φεγγαροθεραπεία μου. Μια επαναστατική μέθοδο συγκέντρωσης όλης της λανθάνουσας βιοενέργειάς μας σε πάσχουσες περιοχές, μέσω της διασύνδεσής της με την τρίτη ακτίνα του φεγγαριού. Η τρίτη ακτίνα είναι ως γνωστόν ένα κύμα φωτός ισχυρότερο από όλα τα άλλα. Εμείς στο βιοκέντρο, το παίρνουμε, το αποστάζουμε, το επικεντρώνουμε στο κεφάλι σας, ο εγκέφαλος το απορροφά και αμέσως το σώμα σας ξεχειλίζει από θεραπευτική βιοενέργεια.
  Ουυυυ σιξ σιξ σιξ.. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Πουτάνα Σαντορίνη, τον ξέκανες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Est,τ΄ανοίξαμε τελικά το μαγαζάκι με τα ματζούνια; Καιρός ήταν βρε φιλενάδε!!!!


  :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Πουλάμε και σερνικοβότανο, κωλοβακτηριδιοβότανο, πεοβότανο, παπαροβότανο, ασιατική μαντζουράνα, ελβετικό αγριοθύμαρο, αποξηραμένους όρχεις ταράνδου, δόντια τίγρης, βλεφαρίδες λύκου, μύτες βίδρας και μαστούς καμήλας. Τα θεραπεύουμε ΟΛΑ χωρίς τη συνδρομή των απατεώνων γιατρών!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Το χω ψάξει με τα εμβόλια και υπάρχουν σοβαρές έρευνες που δείχνουν ότι τουλάχιστον ΜΠΟΡΕΙ να μπορόυν να προκαλέσουν πχ αυτισμό (όταν συντρέχουν συγκεκριμένες συνθήκες). ΔΕ χρειάζεται να αποδειχθει αυτό (αν και υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις), αντιθέτως η ΑΣΦΑΛΕΙΑ κάθε σκευάσματος πρέπει να αποδεικνύεται ΚΑΙ ΟΧΙ να αποδείξουμε ότι μπορεί να προκαλέσει βαρύτατες αρρώστιες.

  Ο καθένας είναι υπέυθυνος για το παιδί του, έχεις εσύ καμιά θεωρία για να εξηγήσεις ότι τα κρούσματα αυτισμού διπλασιάζονται κάθε λίγα χρόνια, σε σημείο που πλέον όλοι ξέρουμε ένα κάρο περιπτώσεις στον περίγυρό μας; (όχι μην πεις αύξηση διάγνωσης, δε στέκει στην περίπτωση αυτή)

  Ναι, κι εγώ όταν μεγάλωνα στα 80ς έκανα εμβόλια, με τη διαφορά ότι η γενιά μου έκανε πεντέξι μέχρι τα δέκα μας χρόνια, τώρα κάνουν γύρω στα δεκαπέντε (και βάλε, αναλόγως τη χώρα) πριν κλείσει το παιδι τα τρία...το παιδί μέχρι δύο χρονών έχει ένα ανώριμο πεπτικό σύστημα που απλά δεν την παλεύει κάποιες φορές με το βομβαρδισμό αυτό)

  Α και παρεπιπτόντως το να ερευνάς θέματα που άπτονται της υγείας του παιδιού σου δεν σημαίνει ότι είσαι χαζεμένος νιουέητζερ (στερεότυπο κ αυτό, αλλά σε βεβαιώνω ότι εγώ δεν είμαι), εγώ το θεωρώ χρέος μου, και οι έρευνες μου έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένες απόψεις, που μπορεί να διαφέρουν απο αυτές που πρεσβεύει το ΚΕΕΛΠΝΟ, τι να κάνουμε.

  Δεν είμαι γιατρός, αλλά άμα πάθει κάτι η υγεία μου ΕΓΩ θα το τραβήξω, δε θα το τραβήξει το Υπουργείο Υγείας, άρα είναι δικαίωμα και υποχρέωση προς τον εαυτό μου να έχω άποψη, και όσο για το παιδί μου προτιμώ να πάθει ιλαρά παρά αυτισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή