Τρίτη, 22 Αυγούστου 2006

3006Η παιδική ηλικία, η προεφηβεία και η εφηβεία είναι υποχρεωτικές. Οι γονείς που συμπεριφέρονται συγχέοντας τα όρια αυτών των ηλικιών, φυλακίζονται. Είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν συγκεκριμένο λεξιλόγιο, συμπεριφορά και γνώσεις ενώ τα παιδιά τους υποβάλλονται σε ειδικά τεστ κάθε εβδομάδα για να διαπιστωθεί ότι μεγαλώνουν αυστηρά μέσα σε αυτά τα όρια. Για κάθε λέξη, εικόνα ή γνώση που έλαβαν κατά λάθος από το περιβάλλον τους, χρησιμοποιούνται ειδικές τεχνικές αμνησίας και ο επαναπρογραμματισμός τους γίνεται αποκλειστικά από ειδικούς κρατικούς συμβούλους.

Η κατανομή επαγγέλματος γίνεται έπειτα από μηνιαία τεστ δεξιοτήτων. Τα τεστ αυτά περιλαμβάνουν κρατικούς διαγωνισμούς με σκοπό να επιλεχθούν τα κατάλληλα άτομα για το κατάλληλο επάγγελμα. Το μικρό ποσοστό των ατόμων που δεν έχουν καμμία δεξιότητα, χρησιμοποιούνται ως δότες ψυχής και σώματος στην κρατική υπηρεσία πειραματισμού για να βελτιωθούν οι τεχνικές προγραμματισμού του πολίτη. Οι συγγενείς επιπλήττονται για την αδυναμία τους να παράγουν άτομα με δεξιότητες και τους αφαιρείται για τρεις γενιές το δικαίωμα της τεκνοποίησης.

Η ηλικία συνταξιοδότησης είναι τα 90. Το κράτος φροντίζει ώστε όλοι να ακολουθούν πιστά τους κανόνες μακροζωίας και τιμωρεί αυστηρά εκείνους που βάζουν σε κίνδυνο την νιότη τους, διασφαλίζοντας ότι θα είναι παραγωγικοί μέχρι την σύνταξη. Όποιος δέχεται να συνταξιοδοτηθεί, παράλληλα υποχρεώνεται να πληρώνει για την χορήγηση του χαπιού «+10», ώστε να καταφέρει να γεράσει και να πεθάνει σε δέκα χρόνια. Όσοι το αρνιούνται εργάζονται υποχρεωτικά μέχρι τον θάνατό τους στα 180 τους.

Εάν το άτομο παρουσιάσει συμπτώματα κατάθλιψης κατά την διάρκεια της ζωής του, το κράτος αποφασίζει για τις λύσεις που θα δοθούν, έπειτα από ειδικά τεστ αξιολόγησης του προβλήματος. Συνήθως του αφαιρείται ο σεξουαλικός σύντροφος και του παραχωρείται καινούργιος. Αν ωστόσο έχει και άλλες δεξιότητες τοποθετείται σε νέο επάγγελμα. Σε περίπτωση που η κατάθλιψή του δεν πηγάζει από μη ικανοποιητικό σεξ ή από μη ικανοποιητική εργασία, ενθαρρύνεται να τερματίσει την ζωή του. Αν δεν το πράξει, δωρίζεται αυτομάτως στην κρατική υπηρεσία πειραματισμού.

Κάθε νέα σκέψη που προκύπτει έξω από τα ελεγχόμενα προγράμματα διδασκαλίας, σβήνεται από την μνήμη ακαριαία.Καμμία νέα σκέψη δεν επιτρέπεται από το σύστημα καθώς μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ζωή και την υγεία των πολιτών μετά από τις ολέθριες συνέπειες της θεωρίας του Χάους. Η κρατική υπηρεσία πειραματισμού έπειτα από πειράματα νέων σκέψεων σε αδέξια πειραματόζωα κατέληξε ότι το σύστημα είναι αλάνθαστο ως έχει. Ο κάθε πολίτης υποβάλλεται σε ανίχνευση φαιάς ουσίας. Κάθε ίχνος αυτής βομβαρδίζεται ηλεκτρονικά και ο πολίτης θεραπεύεται.

Το συναίσθημα της ευτυχίας είναι ελεγχόμενο καθότι επικίνδυνο. Η σεροτονίνη διοχετεύεται στον οργανισμό των πολιτών για δέκα μέρες κάθε έτος, όπου τους δίνεται άδεια από την εργασία. Κατά την διάρκεια της άδειας χορηγούνται υπνωτικές ουσίες παράλληλα με την σεροτονίνη ώστε το άτομο να είναι ευτυχές αλλά όχι επικίνδυνα ευτυχές για τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας του. Τα όνειρά του ελέγχονται και σβήνονται πριν το άτομο επανέλθει στην εργασία του. Σε ελάχιστες περιπτώσεις που τα όνειρα δεν σβήστηκαν επαρκώς, το άτομο κρίθηκε επικίνδυνο και δόθηκε στην κρατική υπηρεσία πειραματισμού με την ένδειξη «σεροτονοεξαρτώμενος».

21 σχόλια:

 1. ΠΟΟΟΟΟ ΠΟΟΟΟΟΟ

  Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πεθάνω το συντομότερο δυνατό. Κι άλλη αγγαρεία γαμώτο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατί δεν μου φαίνονται παράξενα όλα αυτα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μην αγχωνεσαι. Ουτε στην προϊστορια δεν θα ειμαστε γραμμενοι. Ανακουφιστικο; Οχι και τοσο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Απίθανο το κείμενο!
  Ομως, τα πράγματα δεν θα γίνουν έτσι!

  Ολα αυτά που διάβασα, θα παραμείνουν στην ευρύχωρη και δημιουργική χώρα της φαντασίας κάποιων ευφυών ανθρώπων!
  καλησπέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. "Η κατανομή επαγγέλματος γίνεται έπειτα από μηνιαία τεστ δεξιοτήτων."

  Πιο πειστικό νομίζω πως θα ήταν να είναι "γραμμένο" στο γονιδιακό σύστημα το επάγγελμα, μάλιστα δε να επιλέγεται πριν από τη γέννηση ή τη σύλληψη, που θα είναι φυσικά τεχνητή: Οι άνθρωποι θα γεννιούνται σε συρτάρια ελεγχόμενης θερμοκρασίας, όπως τα κοτόπουλα σήμερα.

  "Οι συγγενείς επιπλήττονται για την αδυναμία τους να παράγουν άτομα με δεξιότητες και τους αφαιρείται για τρεις γενιές το δικαίωμα της τεκνοποίησης."

  Εδώ διαπιστώνω κάτι τι παράξενο: πώς θα υπάρχουν τρεις γενιές αν τους έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα τεκνοποίησης;

  Αρκούντως ζοφερό το περιεχόμενο του κειμένου, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομενα. Αν σκεφτούμε όμως τη σημερινή μας πραγματικότητα όπως (πιθανόν) θα τη φανταζόταν ένας αρχαίος, ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα της φαντασίας του; εδώ σε θέλω! χεχε..

  Αυτά τα πηδήματα στο χρόνο πάντως, με καταγοητεύουν!!!
  σμουτς!!!:-)))))
  ..και.. τις παρατηρήσεις τις έγραψα για να δεις πόσο προσεχτικά το διάβασα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ό,τι κι αν παίρνεις μη μου δώσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Χαμένο κορμί, μην αγχώνεσαι. Το 3006 δεν θα ΄χει μείνει ούτε λέπι μας. :)

  Rocean, γιατί προφανώς πρέπει να κόψεις την τηλεόραση. ;)
  Anonymous, όντως γαμάτη ταινία και όντως αυτό που έγραψα μοιάζει. :)

  Averel, δεν αγχώνομαι. Η ζέστη φταίει (και ένα... αρχίδι βασικά αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). :D

  Kaita7katsikakia, μακάρι να μην γίνουν, αλλά εσύ δηλαδή πώς το σκέφτεσαι το πολύ μακρινό μέλλον;

  Ροδιά, πρώτον αν ήταν όλα αυτά γραμμένα στα γονίδια και αν μεγαλώναμε σε συρτάρια, θα έμπλεκα με συνδυασμό gattaga και matrix και μετά θα έπρεπε να γράφω τρεις μέρες.
  Αυτό με τις τρεις γενιές ήταν μεγάλη μαλακία από μέρους μου και το διορθώνω πάραυτα: θα τους απαγορεύεται το δικαίωμα τεκνοποίησης ώστε η οικογενειά τους να ψοφήσει όλη. Καλό ε;
  Ένας αρχαίος, δεν υπήρχε περίπτωση να έχει την φαντασία μου. :P
  Αυτά τα πηδήματα στον χρόνο είναι όλη η ζωή μου. Βασικά, θα μπορούσα να περάσω όλη μου τη ζωή μέσα σε ένα δωμάτιο και να γράφω ή να διαβάζω γι΄αυτά. Το υπέρτατο θέμα. :D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αν δεν πέσει κάνας κομήτης να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο, μπορεί μέχρι τότε να την κάνουμε για το νέφος του Ορτ. Εχει λένε κάτι φθηνά οικοπεδακια εκεί ΦΩΣ ΝΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Εγώ για να πω την αμαρτία μου έχω κάνει κάτι κονέ με κάτι γιαπωνέζους που εχουν ένα προγραμμα κρυογονικής και θα την κάνω για χαιπερσπέις μεριά. Σιγά μην κάτσω εδώ να μου κάνουνε τεστ να μου επιδαψηλεύουν την μνήμη να μου πιάνουν τον κω...είμαι ο SykoFantiS Παναγιωταράς λαλαλαλααλαλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Tα θρησκευτικά, το κατηχητικό και ο εκκλησιασμός είναι υποχρεωτικές. Οι γονείς που συμπεριφέρονται αμφισβητώντας αυτές τις λειτουργίες, φυλακίζονται. Είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν συγκεκριμένο λεξιλόγιο, συμπεριφορά και γνώσεις ενώ τα παιδιά τους υποβάλλονται σε ειδικά τεστ κάθε εβδομάδα για να διαπιστωθεί ότι μεγαλώνουν αυστηρά μέσα σε αυτά τα όρια. Για κάθε λέξη, εικόνα ή γνώση που έλαβαν κατά λάθος από το περιβάλλον τους, χρησιμοποιούνται ειδικές τεχνικές θεολογικής προσαρμογής και η επανένταξη τους γίνεται αποκλειστικά από ειδικούς θεολόγους συμβούλους.
  Η κατανομή επαγγέλματος γίνεται έπειτα από μηνιαία τεστ δεξιοτήτων. Τα τεστ αυτά περιλαμβάνουν θεολογικούς διαγωνισμούς με σκοπό να επιλεχθούν τα κατάλληλα ποίμνια για το κατάλληλο επάγγελμα. Το μικρό ποσοστό των ποιμνίων που δεν έχουν καμμία δεξιότητα, χρησιμοποιούνται ως δότες ψυχής και σώματος στην εκκλησιαστική υπηρεσία θεολογικού τηλεμάρκετινγκ βιβλιοπωλήσεων για να βελτιωθούν οι τεχνικές χειραγώγησης του ποιμνίου. Οι συγγενείς επιπλήττονται για την αδυναμία τους να παράγουν ποίμνια με δεξιότητες και τους αφαιρείται για τρεις γενιές το δικαίωμα της θείας κοινωνίας.
  Η ηλικία συνταξιοδότησης είναι τα 590. Το κράτος φροντίζει ώστε όλοι να ακολουθούν πιστά τους κανόνες μακροζωίας και τιμωρεί αυστηρά εκείνους που βάζουν σε κίνδυνο την Πίστη τους, διασφαλίζοντας ότι θα είναι καλοί Χριστιανορθόδοξοι μέχρι την σύνταξη. Όποιος δέχεται να συνταξιοδοτηθεί, παράλληλα υποχρεώνεται να πληρώνει για την χορήγηση του αντίδωρου «+3», ώστε αν καταφέρει να γεράσει και να πεθάνει σε 590 χρόνια, παίρνει τα τρία του (3). Όσοι το αρνιούνται εργάζονται υποχρεωτικά μέχρι τον θάνατό τους στα 590 τους.
  Εάν το ποίμνιο παρουσιάσει συμπτώματα αμφισβήτησης των θείων κανόνων κατά την διάρκεια της ζωής του, ο Αρχιεπίσκοπος αποφασίζει για τα τεριρέμ που θα επιπέσουν επί της κεφαλής του, έπειτα από ειδικά τεστ αξιολόγησης του προβλήματος. Συνήθως του αφαιρείται η Ιερά τηλεόραση και του παραχωρείται υποχρεωτικό dvd περί της αποκαλυπτικής θρησκείας. Αν ωστόσο έχει και άλλες δεξιότητες τοποθετείται σε νέο επάγγελμα (νεοκόρος, καντηλανάφτης, ψάλτης). Σε περίπτωση που η αμφισβήτησή του δεν πηγάζει από ψεκασμούς υποταγής συνειδήσεων ή από απαγορευμένη σατανική ποπ μουσική, ενθαρρύνεται να τερματίσει την ζωή του στη λευκή πυραμίδα. Αν δεν το πράξει, δωρίζεται αυτομάτως στην θεοκρατική υπηρεσία τηλεμάρκετινγκ βιβλιοπωλήσεων.
  Κάθε νέα σκέψη που προκύπτει έξω από τα ελεγχόμενα προγράμματα διδασκαλίας θρησκευτικών, σβήνεται από την μνήμη ακαριαία. Καμμία νέα σκέψη δεν επιτρέπεται από το σύστημα καθώς μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ζωή και την υγεία του ποιμνίου μετά από τις ολέθριες συνέπειες της Νέας Εποχής του Αντίχριστου. Η θεοκρατική υπηρεσία τηλεμάρκετινγκ βιβλιοπωλήσεων, έπειτα από εκπομπές νέων σαβουροπακέτων θεολογικών μπαζοβιβλίων σε αδέξια πειραματόζωα τηλεθεατές κατέληξε ότι το σύστημα είναι αλάνθαστο ως έχει. Το κάθε ποίμνιο υποβάλλεται σε ανίχνευση κριτικής σκέψης. Κάθε ίχνος αυτής βομβαρδίζεται θεολογικά και το ποίμνιο επανέρχεται στη στάνη βελάζον.
  Το συναίσθημα της Πίστης είναι ελεγχόμενο καθότι επικίνδυνο. Η κουτοχορτίνη διοχετεύεται στον οργανισμό των ποιμνίων τη Μεγάλη βδομάδα κάθε έτος, όπου τους δίνεται άδεια από την εργασία. Κατά την διάρκεια της άδειας χορηγούνται σαβουροπακέτα θεολογικού πάντα περιεχομένου παράλληλα με την σκυβοκεφαλίνη ώστε το ποίμνιο να είναι Πιστόν αλλά όχι επικίνδυνα Πιστόν για τα υπόλοιπα μέλη της εκκλησίας. Τα όνειρά του ελέγχονται και εξαγιάζονται πριν το ποίμνιον επανέλθει στην εργασία του. Σε ελάχιστες περιπτώσεις που τα όνειρα δεν εξαγιάστηκαν επαρκώς, το άτομο κρίνεται αντίχριστο και δίδεται στην θεοκρατική υπηρεσία τηλεμάρκετινγκ βιβλιοπωλήσεων με την ένδειξη «να σταλεί 1000 χρόνια πίσω στο χρόνο και υποχρεωτικά να παρακολουθήσει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΛΙΑΚΟΥΡΑ μέχρι της σήμερον. ...Να δούμε θα το ξανακάνει ο άθεος τσογλαναράς...»

  Μικρή μας τυρόπιτα,.... ζέστη ε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Sykofantis, βλέπω μια χαρά το ΄χεις στρώσει το μέλλον σου. See you in orbit. :D

  Funel, ρε παλιοπαλαβομάρα τί αισχρή τροποποίηση ήταν αυτή στο αριστούργημά μου; Θα ΄σκαγες αν δεν κόλλαγες κάπου τα θεολοσυνομωτικά σου και τον προφητομαλάκα!
  Άστα φιλαράκι, πολλή ζέστη!!! :D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. μικρή μας τυρόπιτα,
  δεν σας είπαμε το σημαντικότερο (είχαμε μια ελπίδα οτι θα τ ανακαλύπτατε αφ εαυτού σας)...


  Πρώτον. το δημιούργημά σας δεν είναι δικό σας. Κάποιοι σας το μετέδωσαν θεοεπιστημονικώς μέσα στο σατανικό μάτριξ που ζούμε. Αλλά με κωδικοποίηση.
  Δεύτερον. ο κόσμος που περιγράφετε είναι αλήθινότατος με κάποιες τροποποιήσεις αποκωδικοποιήσεις. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΑΜΕ.

  Πως έχουμε τόσες γνώσεις?

  Όλα αυτά τα ξέρουμε γιατί...
  ... ποιοί νομίζετε οτι εστάλησαν στο παρελθόν (2006, σήμερα) του μέλλοντος (3006) γιατί ηταν άθεοι, τσογλαναράδες και που είναι καταδικασμένοι να βλέπουν υποχρεωτικά Όλες τις Τηλεπωλήσεις του Προφήτη για τα επόμενα 1000 χρόνια? ε? ποιοί?

  ... μμμ καταλαβαίνετε τώρα εε?

  ... Τώρα εξηγούνται όλα για το Τάγμα ε?  ... πάρα μα πάρα πολύ ζέστη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αυτή η "κρατική υπηρεσία πειραματισμού" κάτι μου θυμίζει, να δεις, στο στόμα μου το έχω... πως το λένε;  Α, ναι.
  3ο Ράϊχ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Εντάξει, δύσκολη θαναι η ζωή μας τότε. Όμως να μην είμαστε μόνο άρνηση, να γίνουμε θετικοί και να κάνουμε προτάσεις.
  π.χ αυτό το προγραμματάκι για αλλαγές σεξουαλικών συντρόφων, με κάποιες μικρές τροποποιήσεις, μια χαρά το βρίσκω. Να το κρατήσουμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ενας φαυλος κυκλος ειναι ολα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Να δουμε και την αισιοδοξη εκδοχη:

  Η παιδική ηλικία, η προεφηβεία και η εφηβεία είναι υποχρεωτικές. Οι γονείς που σοδομιζουν τα παιδια τους, φυλακίζονται. Οι γονεις που βαζουν ανηλικα παιδια να εργαστουν,φυλακίζονται.

  Η κατανομή επαγγέλματος γίνεται έπειτα από μηνιαία τεστ δεξιοτήτων. Τα τεστ αυτά περιλαμβάνουν κρατικούς διαγωνισμούς με σκοπό να επιλεχθούν τα κατάλληλα άτομα για το κατάλληλο επάγγελμα.Δεν επιτρεπεται να γινεις γιατρος/δικηγορος μονο και μονο επειδη η μανα σου ειναι βλαχα.
  Οσοι δεν τεκνοποιούν υγιη ατομα,λαμβάνουν βοηθεια απο ειδικους επιστημονες και οχι κομπογιαννίτες.

  Η ηλικία συνταξιοδότησης είναι τα 90. Απολυτα λογικο οταν ο ΜΟ ζωης ειναι στα 150.

  Εάν το άτομο παρουσιάσει συμπτώματα κατάθλιψης κατά την διάρκεια της ζωής του, το κράτος αποφασίζει για τις λύσεις που θα δοθούν, έπειτα από ειδικά τεστ αξιολόγησης του προβλήματος. Η αυτοκτονια και τα ναρκωτικα δεν παιζουν καθοτι παρεχονται λυσεις απο το κρατος.


  Κάθε νέα σκέψη που προκύπτει έξω από τα ελεγχόμενα προγράμματα διδασκαλίας, σβήνεται από την μνήμη ακαριαία.Κανενας Λιακοπουλος και κανενας Καρατζαφερης δεν εχουν δικαιωμα δημοσιου λογου.

  Το συναίσθημα της ευτυχίας είναι ελεγχόμενο καθότι επικίνδυνο.Απογορευεται η χρηση ναρκωτικων ουσιων για την επιτευξη του, βοηθεια απο ειδικους ψυχολογους παρεχεται 24/24

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Πιστεύεις ότι θα αργήσει τόσο πολύ;.....
  :^/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Πολύ μεγάλη η επιρροή των: 1984, Equilibrium, V for Vendetta και συναφών!!!!!
  Το πιό πιθανό είναι ότι θα έχουμε κάνει τη Γη νιανιά και θα έχουμε φαγωθεί μεταξύ μας, μέχρι κεραίας!


  Α! και φυσικά, οι ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ θα κληρονομήσουν το χάος που τους αφήσαμε!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Άπίθανο, διττώς, και εφιαλτικό!

  Καλό απογευματάκι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Γιατί να βλέπουμε το μέλλον μαύρο :-( και όχι πολύχρωμο :-) ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή