ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

[βαριέμαι, οπότε όπως τα 'γραψαν άλλοι για μένα :P ]

Η Κωνσταντίνα Δελημήτρου γεννήθηκε στον Πειραιά και πλέον ζει μόνιμα με την οικογένειά της στην Κύπρο. Η συγγραφική της πορεία, ξεκίνησε τον Μάϊο του 2005 με το διάσημο πλέον ελληνικό μπλογκ “Ψιλικατζού”, στο οποίο έγραφε τις καθημερινές ιστορίες από το ψιλικατζίδικό της στην Νίκαια.

Το 2008, ιστορίες από το blog της μαζί με την – αδημοσίευτη ως τότε – προσπάθειά της να κάνει παιδί, δημοσιεύονται στο βιβλίο “Η Ψιλικατζού” από τις εκδόσεις Intro Books και γίνεται best seller.
Παράλληλα, δέχεται πρόταση από διαφημιστικό όμιλο να εργαστεί ως κειμενογράφος και δημιουργός περιεχομένου για websites και σελίδες social media, μια καριέρα που ακολουθεί έως σήμερα.

Το 2011 εκδίδεται από τις εκδόσεις Λιβάνη το δεύτερο βιβλίο της “Υπόκοσμοι", μία σατιρική ιστορία φαντασίας που αποσπά εξαιρετικές κριτικές, ενώ το 2013 συμμετέχει με το διήγημά της “Το Ψυχικό” στο συλλογικό έργο “11 Λέξεις” των εκδόσεων Καλέντη, έπειτα από διάκρισή της σε λογοτεχνικό διαγωνισμό.

Από το 2014, αποκτά τα πνευματικά δικαιώματα και για τα δύο προσωπικά της βιβλία, κατόπιν λύσης των συμβολαίων της με τους εκδοτικούς οίκους και τα διαθέτει δωρεάν.
[Η Ψιλικατζού: android - pdf, Υπόκοσμοι: android - pdf]

Σήμερα η Κωνσταντίνα, έχει πλέον δύο παιδάκια. Την Αγγελική και τον Γιώργο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου