ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

[βαριέμαι, οπότε όπως τα 'γραψαν άλλοι για μένα :P ]


Η Κωνσταντίνα Δελημήτρου γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 1973 στον Πειραιά και πλέον ζει μόνιμα με την οικογένειά της στην Κύπρο. Η συγγραφική της πορεία, ξεκίνησε τον Μάϊο του 2005 με το διάσημο πλέον ελληνικό μπλογκ “Ψιλικατζού” στο οποίο έγραφε τις καθημερινές ιστορίες από το ψιλικατζίδικό της στην Νίκαια.

Το 2008, ιστορίες από το blog της μαζί με την – αδημοσίευτη ως τότε – δεκαετή προσπάθειά της να κάνει παιδί, δημοσιεύονται στο βιβλίο “Η Ψιλικατζού” από τις εκδόσεις Intro Books και γίνεται αμέσως best seller.
Παράλληλα, δέχεται πρόταση από διαφημιστικό όμιλο να εργαστεί ως κειμενογράφος και δημιουργός περιεχομένου για websites και σελίδες social media, μια καριέρα που ακολουθεί έως σήμερα.

Το 2011 εκδίδεται από τις εκδόσεις Λιβάνη το δεύτερο βιβλίο της “Υπόκοσμοι¨, μία σατιρική ιστορία φαντασίας που αποσπά εξαιρετικές κριτικές, ενώ το 2013 συμμετέχει με το διήγημά της “Το Ψυχικό” στο συλλογικό έργο “11 Λέξεις” των εκδόσεων Καλέντη έπειτα από διάκρισή της σε λογοτεχνικό διαγωνισμό.

Από το 2014, αποκτά τα πνευματικά δικαιώματα και για τα δύο προσωπικά της βιβλία, κατόπιν λύσης των συμβολαίων της με τους εκδοτικούς οίκους και τα διαθέτει δωρεάν.
[Η Ψιλικατζού: android - pdf, Υπόκοσμοι: android - pdf]

Σήμερα η Κωνσταντίνα, έπειτα από 10 έτη προσπαθειών έχει πλέον δύο παιδάκια. Τον Ιούνιο του 2010 έπειτα από μία σειρά θεραπειών έφερε στον κόσμο την κόρη της Αγγελική, ενώ εντελώς απρόσμενα τρία χρόνια μετά, τον Ιούνιο του 2013, καλωσόρισε στη ζωή της και τον γιο της Γιώργο.
“ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΄ΜΑΙ”
Από αυτή τη φράση, ξεκινά κάθε μου σκέψη, κάθε μου προσπάθεια, κάθε μου όνειρο.
Υπό αυτό το πρίσμα βλέπω όλους τους ανθρώπους και ακριβώς αυτός είναι ο ορισμός της ισότητας στο δικό μου λεξικό.

Από τον Μάϊο του 2005, η ζωή και οι προβληματισμοί μου βρίσκονται σε αυτό το blog.Αν σου αρέσει να γράφεις και θέλεις να ζήσεις απ΄αυτό, πλέον θα με βρίσκεις στο LiveWriteEarn  :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου